Příspěvky uživatele - 244.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Wangenheim podpnik, 17.8.2019
Dokud tady ještě byla nějaká voda, tak jsem občas zalil.Teď když studna vyschla nezalévám, tu trochu dešťovky co jsem pochytal v posledních pár dnech nechávám na občasné zalití "služebně"nejmladších stromků.
Identifikace hub, 17.8.2019
Pečárka (žampion).
Wangenheim podpnik, 17.8.2019 Obsahuje fotku
Wangenheimová je výborná podnož.Mám na ní Dabrowickou (klon Domácí),Bystrickou ranou a ryngli Afasku.Kromě suchomilné Durancie jsou to jediné slivoně které mají alespoň nějaké ovoce.
Choroba listu nebo škůdce na švestce, 17.8.2019 Obsahuje fotku
Někteří "listožrouti" škodí většinou v noci, takže identifikovat pachatele nelze.Ve Vašem případě je poškození zanetbatelné, zbytečně bych stromeček "nejedoval".
Goldrich - nejedlé plody, 8.8.2019
Pravděpodobně jste pěstoval něco jiného.Goldrich a Bergeron jsou nejodolnější odrúdy k podmínkám prostředí a netrpí na předčasné odůmírání stromů, naopak jsou citlivé na moniliový úžeh.Odolnost k viru PPV byla zjištěna pouze u severoamerických... celý příspěvek >
Pomoc s určením Broskvoně, 7.8.2019
Podle zbarvení listů a zaschlých konečků letorostů to bude nedostačná výživa (dusík, mikroprvky) a celkové oslabení broskvoně houbovou chorobou (strupovitost peckovin).
Goldrich - nejedlé plody, 7.8.2019
Meruňka Goldrich je cizosprašná a imunní vůči šarce.Je náročnější na dobře zvolené agrotechnické zásahy (řez, hnojení, závlaha a především probírka plodů).Pokud přeplodí, plody zůstanou poměrně veliké, ale chutˇové vlastnosti jsou o ničem.
Vždycky Redhaven, 6.8.2019 Obsahuje fotku
Připomíná mi Envoy, květ růžovitý, broskve mi tady dozrávaly pár dnů po RH.
Redhaven, 6.8.2019 Obsahuje fotku
Redhaveny na broskvoňových podnožích mi nechtějí dozrát z důvodu dlouhodobého sucha.Naposledy tady pršelo na přelomu května a června, od té doby jen pár neměřitelných přeháněk.Dešťovka není a studna vyschla před třemi týdny.Broskve na suchomilném GF-... celý příspěvek >
Miraclaude?, 6.8.2019 Obsahuje fotku
Kříženec mirabelky a renklody je z pomologického hlediska pořád mirabelka.Mirabelky Miragrande, Belamira, Aprimira a Miraclaude jsou všechno kříženci slivoní s mirabelkou.
Miraclaude?, 6.8.2019
Mirabelka Miraclaude to není na 100%.Mirabelky mají plody malé, kulovité.Zakladní barva slupky je žlutá, na osluněné straně se může objevit rozmyté růžové líčko.
Redhaven, 5.8.2019
Pár desítek km jihovýchodněji od Vás, sucho jako na poušti, slunko praží a praží.Redhaveny jsou velikosti vlašských ořechů a ještě jsou tvrdé.
Broskvoň Regina, 4.8.2019
Odradil mě údaj "vemi citlivá k moniliové hnilobě".
Jakou pozdní odrůdu broskvoně?, 3.8.2019 Obsahuje fotku
Nepřijde, u paní v 500 mnm - normální stav.Tady na valašsku v 330mnm začíná Suncrest zrát v posledním srpnovém týdnu a poslední broskve obírám cca. 5.9.Suncrest patří k odrůdám náročnějším na teplo v daném roce, od toho se odvíjí doba zrání i kvalita... celý příspěvek >
Čo to je zo slivkami?, 3.8.2019
Nikde nejsou vidět léze bakteriálního původu.Stromky stačilo vyplet, olámat kořenové výmladky, občas pořádně zalít a určitě by neuschly.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika