Příspěvky uživatele - 14.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cizosprašnost ovocných stromů, 1.8.2018
Třešeň s višní ano, pokud se potkají v květu. Meruňka s broskvoní ne. U slivoní to asi bude různé nejsem si uplně jistý. V.
Zahnívání rajčat a patizonu, 8.7.2018 Obsahuje fotku
zdravím, mám asi stejný problém, ale proč jen na jednom druhu rajčat/asi býčí srdce/
Trvalky pro včely, čmeláky..., 4.7.2018
Pro včely je hodně atraktivní Stachys, maliník a Caryopteris clandonensis. Motýli především babočky u mě preferují kolotočníky. Je dobré mít vykryté období nedostatku. Třeba není špatné dát do trávníku krokusy. V.
Clappova červená se zelenými plody na jedné větvi, 1.7.2018
V sadě se nám vytvořila žlutá mutace odrůdy Discovery. Ani jsem rouby nesbíral. Rubínová barva původní sorty skryje silně rzivé lenticely. Na žlutém podkladě byla vidět každá vada. V.
Lze roubovat třešeň na višeň, 26.6.2018
Při mezištěpení na Morelu slabý tenký rovný višňový kmínek přešel v silný třešňový. Po čase to šlo roste i bez opory. Roubovat takto do koruny (jednotlivé větve) mi nepřijde jako šťastné řešeňí. Višňové korunky bývají slabé a křehké. Ujferhertoj... celý příspěvek >
Co je to za rostlinu podobnou marihuaně?, 25.6.2018
Cleome hassleriana? Tu by ale snad Josef poznal. V.
Jaký aku vyžínač?, 21.6.2018
Máme ten Stihl. Na dosekávání a obsekávání je dobrý. Stroj je lehký, méně vibruje a je tichý. Při rozmáchnutí nemá takovou setrvačnost, takže je vhodný na jemnou práci.  Na polehlou stařinu, roští ap. opravdu není. V.
Co je to za keř? Černé kuličky, 7.6.2018
Kdyby to nebyla m. zlatá, může to být m. vonná. Meruzalka vonná má květní trubku delší než 11mm, zatímco m. zlatá 6-9mm. V.
Co je to za keř? Černé kuličky, 7.6.2018
Meruzalka, pravděpodobně zlatá. Plody jsou jedlé V.
Prosím o určení rostliny, 5.6.2018
srdečník V.
Zásah randapem, 1.6.2018
Nemáte na tom klokočí jen mšice?
Kotouč z přímočaré pily do křovinořezu, 24.5.2018
Jde s tím pracovat. Je to ale o šikovnosti a štěstí. Někdo očeše plátky o kámen během 2 minut, někomu vydrží kotouči dva týdny. Vyřezával jsem s ním omladky v sadu. Šlo to dobře. V.
Buk ze zahradnictví napadený larvou ve dřevě, 22.5.2018
U nás je docela problém s drvopleňem hrušňovým. Pouští se do kmínků a ty se ve větru lámou. Navíc zatahuje houbové choroby přímo do kmene. V.
Zasychání koncových větví jabloně - je to spála?, 22.5.2018
James Grieve je ale taky náchylný na spálu. Rozhodně bych to nepodceňoval. Když jdou choroby přes květy, vypadají v první fázi stejně. V.
Napadený Buxus, 9.5.2018
Problém není jen zavíječ, další neméně zaávažná onemocnění jsou Cylindrocladium buxicola a Volutella buxi. Bohužel se sem tyto věci dostávají se školkařským materiálem. Výsadbou nových sazenic můžete ohrozit okolní výsadby. Starám se o historickou... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika