Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Tlustší hadice za menším ventilem?, 8.3.2019
V slabší hadici jsou větší ztráty obecně. Hadice může průtok jen zhoršit, Tlustá míň, slabá víc. Ale to asi tušíte a počítat vám to stěží kdo bude.
Vcely v kelimkoch (teglikoch), 5.3.2019
Máte pravdu, včely jsou ohledně vody docela čuňata, pijou z louží, stok a lecjakých pochybných kaluží, ani nejmenovat. Do medu se nic závadného nedostane, umějí to eliminovat.
Housenky babočky kopřivové, 4.3.2019
Pane V, když už je tu kukačka, čím se vlastně dospělé kukačky živí?
Sůl v naloženém mase na uzení, 1.3.2019
Pan Vysloužil poradil dobře, vaší reakci moc nerozumím. Prostě se mi nechce čochtat k udírně v dešti. Doposavad jsem nakládal kombinovaně, ale pořád se tetelil, aby teplota ve sklepě nestoupla moc vysoko. Maso ovšem bylo v láku a bylo relativně... celý příspěvek >
Sůl v naloženém mase na uzení, 28.2.2019
Mne by zajímalo, jak dlouho nastříknuté maso vydrží než se udí. Udím venku a když nevyjde počasí, potřebuju to odložit. V láku se masu nic nestane, klidně počká. Ale jak je to s nastříknutým?
Růže svraskalá, 27.2.2019
Na dálku a podle popisu to nikdo neposoudí. Jestli je zdravé dřevo, je živé. Jestli nese choroby nikdo neví.
Jake drevo, 21.2.2019
Mám někde v paměti zasuto, že při hoření, resp. uzení břízou vzniká cosi, co je ještě méně zdravé, než "normální" kouř. Ale břízou se udit obecně nedoporučuje.
Přesazování kosatců, 18.2.2019
Vyrýpněte s co největším balem. Ony už si to nějak přeberou. Správně se to má dělat po odkvětu, ale když se to netrefí, nedá sa nič robic. Kdyť je to jen kytka!
Česnek z lidlu, 17.2.2019
Je třeba to donést zpět a utrousit cosi o obchodní inspekci. Aby to s tou čerstvostí nepřeháněli.
Šťáva u černeho rybízu zkysala - co s tím?, 17.2.2019
Ale pořád nevíme, co znamená to zkysání. Jestli je to jen zkvašené a nemá octovou příchuť, dávejte si to do čaje místo citrónu.
Šťáva u černeho rybízu zkysala - co s tím?, 16.2.2019
Totéž jsem musel udělat loni/letos. Začalo kvasit několik lahví sirupu a tak se to zpracovalo podobně. Loňské hicy nepřály receptům "za studena". Ten první post jsem myslel doslova, už naoctěný produkt.
Šťáva u černeho rybízu zkysala - co s tím?, 16.2.2019
Nechat zoctovatět. Je to dobrý vinný ocet.
Vybíráme skleník, 15.2.2019
Existujou nějaký proti-root fólie. Ale asi to bude pekelně drahý a možná složitě dostupný. Napadá mně folie co se dává k základům jako větrání.
Vybíráme skleník, 14.2.2019
Já bych (mám zkušenosti) neřešil KAM a kudy ten vítr kterou tabuli nacpe. Při vichřicích, které jsou dnes poměrně běžné se může stát úplně cokoliv.
Piliny a dřevěný odpad, 13.2.2019
Pome, Žilina.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika