Příspěvky uživatele - 216.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Bruska na řetězy z Lídlu, 26.8.2014
Ve firmě mám profi brusku, hleděl jsem jak tyto levny umí nabrousit řetez.
Šroubovák (přípravek) na seřízení karburátoru Walbro, 22.8.2014
Ten šroubek je takový proto, aby s ním každý m. netočil, jde s ním točit, může být pevně nastavený.
Už rostou, 22.8.2014 Obsahuje fotku
Vybírám jen nejlepší houby ty stařečky nechávám a překročím.
Honda Vs. Briggs&Stratton, 21.8.2014
Starší brigs má membránu a spotřebu žádné mini průtoky přes karburátor jako Honda.
Dolmar PS-35C X Husqvarna 236 X Solo 643IP, 21.8.2014
Šteft se vytočí o pár závitů nevšimnete si ani a uvolněný vyklepe závit.
Honda Vs. Briggs&Stratton, 20.8.2014
Brigs taky hned nechytne když stojí dlouho. Poslední brigsy maji karburátor namísto membrány a jsou citlivý stejně na starý benzin.
Honda Vs. Briggs&Stratton, 19.8.2014
V servisu jsem nebyl s Hondou ani brigsem. Brigs točí nožem a Honda dělá těžkou práci na malotraktoru. Zatížení je úměrné motorům.
Mazání ložisek klikového hřídele pily, 19.8.2014
Uložení klikovky je v kuličkových ložiscích. Spodní ojniční ložisko se opotřebuje a je u většiny pil po klikovce, dříve znamená často až po výměně hlavních ložisek.
Problém s křovinořezem, 18.8.2014
Vyběhaný píst ve válci. Měřil jste kroužek v zámku vložený ve válci?
Mazání ložisek klikového hřídele pily, 18.8.2014
Benzínem s olejem tzv směsí. Směs časem ztrácí mazací schopnost, tak se nejdříve zadře píst ve válci, ložiska nejsou tak namáhána teplotou a třením.
Bezchlorová údržba bazénu Mountfield, 16.8.2014
S černou řasou mám neblahé zkušenosti z akvária. Problém by mohl být v zavlečení zárodků řasy ze studny. Řase se výborně daří v proudící vodě v bazénu dostala teplotou daleko lepší podmínky, než ve studni. Řasa je velmi těžko odstranitelná a... celý příspěvek >
Bezchlorová údržba bazénu Mountfield, 16.8.2014
Používáním bazénu a chemie se ve většině případů pH zvyšuje, dešťová voda má pH kolem 5-5,5 a pH snižuje bez chemie. Dříve jsme kupovali chemii na snížení pH, na dezinfekci. Vodu jsme dopouštěli z řádu a přidávali chemii proti usazeninám z tvrdé... celý příspěvek >
Bezchlorová údržba bazénu Mountfield, 16.8.2014
Ph se drží celý rok v téměř ideální hodnotě, používáme k doplnění vody čistou dešťovou vodu. Za tři týdny nezezelená jenom chlórová voda. Měl jste tabletu případně dávkovač, nebo jinou formu chlóru.
Bazény Bestway - životnost, 16.8.2014
Nebrat malé cáchadlo když máte peníze na pořádný bazén. Když třikrát vyměníte takový předražený šunt, dokupujete pískovou filtraci a potom se vykoupete ve skutečném bazénu, máte jasno. Hlavně si neříkejte, stačí, když na pořádný bazén máte. Baťa... celý příspěvek >
Bezchlorová údržba bazénu Mountfield, 16.8.2014
Vyzkoušel jsem údržbu malého bazénu s chlórem, velkého bazénu s chlórem a velkého bazénu s ionizátorem. K údržbě chlórem bych se nikdy nevrátil hlavně z důvodu náročnosti. Každé dopuštění vody rozhodilo hodnoty, před odjezdem na dovolenou... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika