Příspěvky uživatele - 147.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozchod kol při orání s vari, 29.10.2011
Orá se na široký rozchod, je tu o tom dlouhé vlákno.
Pokaceni tresne, 23.10.2011
Co máte pořád s obcházením zákona. Jde o kultivační zásah ve vlastním ovocném sadu. Tazatel nechce pokácet stoletý dub na návsi, ale třešeň na zahradě z pěstebních důvodů.  Žádný zákon neporušuje, jedná v jeho mezích.
Pokaceni tresne, 22.10.2011
Tak určitě jsem nepsal, že dělám na ŽP, jestli dobře chápu příspěvek. Jinak na své zahradě si kácím co chci a jak chci od doby, co ji mám, nějakých 35 roků. Nikomu nic neoznamuji a povolení mi dává manželka.
Pokaceni tresne, 20.10.2011
Už se to tu probíralo milonkrát. Třešeň v sadu není strom rostoucí mimo les a její skácení je obnovou kultury. Žádné povolení nepotřebujete.
Termin sklizeni mrkve, 18.10.2011
Námitky 3.Po 4 dnech mrazů -8 pro ni půjdete s dynamitem. Není po ruce, musíte ji vyhrabávat když chcete kousek do poléfky. Sežerou ji myše, máte-li jaké.
Chladné počasí sběr paprik?, 16.10.2011
Sebemenší pokles teploty pod 0 papriky i plody nenávratně poškozuje. I když je slunečno, den je krátký a sluneční intenzita malá. Rostliny zlikvidujte, vyvinuté plody můžete zpracovat. Teď už se nic nedožene, za dva měsíce jsou vánoce.
Jedovatý tis vedle malin, 14.10.2011
Hladit hada bosou nohou... Nelze uvažovat tak, že JÁ vím, co lze a ostatní to znají také. Proč lehkomyslně riskovat fatální příhodu, když pro to není žádný rozumný důvod. To není ani dobrodružství, ani hrdinství co dokážu, to je hloupost.
Jedovatý tis vedle malin, 14.10.2011
Uvažte, že při sběru malin může bobule tisu spadnout mezi maliny a nevšimnete si jí. Proč tis k domu?
Zasazení vrby, 4.10.2011
To se přece dělá na jaře, nějak jste si obrátila koloběh přírody. I když není vyloučeno, že se to povede. Pokud jde o nějaký vzácný klon, ke kterému nebudete mít zjara přístup, dají se pruty uchovat v chladu a ne příliš suchu - snad, do jara je... celý příspěvek >
Vadnutí stopky na Krystalu letos, 2.10.2011
Zdravím vespolek. Na dospělé palmetě Krystalu u zdi se letos dost projevuje vadnutí třapiny. Odhadem až na čtvrtině hroznů. Bývalo to vždycky, ale jen ojediněle. Letos je toho podstatně víc. Keř nestříkám. Jak to vypadá jinde?
Rybíz a angrešť, 30.9.2011
Přísný jsem a to proto, že tazatelka evidentně šilhá po nějakém pěkně barevném, nejlépe růžovém, pytlíku nějakého extra speciál sajrajtu z hypermarketu. Je poněkud omámená širokým výběrem speciálních zemin (které ovšem ve výrobě padají z jedné... celý příspěvek >
Uprava pody pred zimou, kedy zacat a cim hnojit?, 27.9.2011
Kdykoliv do zámrzu. Hnůj zaorejte, 250 q / ha. Jen tam, kde bude zelenina, pod česnek a mrkev ne. Vyhledejte si, v jaké "trati" se zelenina pěstuje a podle toho se řiďte.
Co dělat, aby staré jabloně neplodily, 21.9.2011
Myslím, že nějaký hlubší řez jen strom zohyzdí. Mimoto v té ohradě vidím cosi slamnatého, jestli je to něco jak hnůj, bude jabloň takto rodit ještě dvacet let. Jediné řešení je pilou u země. Ale takhle krásnou jabloň podříznout by bylo barbarství.
Barva kristalonu, 14.9.2011 Obsahuje fotku
Tak čistě bílá to zcela jistě není, a tu druhou ať si nazve každý podle sebe.
Stará (ne)známá jablon, 11.9.2011
Jestli to jabko voní, jakoby malinově, je to Spartan, nebo nějaký jiný Mac Intosh.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika