Příspěvky uživatele - 191.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zivy plot do CHKO + zasadita puda, 13.4.2011
A co klasika habr, nechat ho růst poněkud volněji... Akorát listy schazuje až na jaře a dělá nepořádek, ale bariéru dělá i suchým listím. Teď v dubnu ho schazuje.
Náhrada za Idared, 13.4.2011
Tak jsem dnes brousil po OBI v Hradci Králové a náhodou jsem se podíval na visačku u ovocných stromků: A byl tam - IDARED, můj favorit co do skladování. Tak jsem si ho koupil a už je zasazený. Zatím nebyl narašený, ale na řezu byl šťavnatý a kořeny... celý příspěvek >
Je možný výsev rajčat ještě v této době?, 13.4.2011
Semínka se sejí.... Já jsem znovu vyséval 8. 4., protože mně sadba vysetá 20. 3. totálně zhynula. Myslím, že to bylo výsevovým substrátem, protože semena jsem měl loňská a zprvu vyklíčila, pak odešla. Vysel jsem do substrátu pro květiny a... celý příspěvek >
Padlí, strupovitost, mery, mšice, svilušky, květopas, pilatky a obaleči na jádrovinách, 12.4.2011
Řádné růžové poupě už je. O víkendu to bude akorát k postřiku proti strupovitosti a padlí a u mně i merám. ZATO + DITHANE + RELDAN.
Zvonkové, 12.4.2011
No vidíte, a mně kdysi /opravdu dávno/ chutnalo.
Zvonkové, 12.4.2011
Dá se Zvonkové ještě sehnat? Hledám totiž jablko, které by vydrželo do května ajko Idared, který mně dožívá. Mám ho přeroubovaný na neznámé letní odrůdě, ale nedělám si iluze o své kvalitě roubování.
Je toto moniliový úžeh?, 12.4.2011
Baycorem nic nepokazíte, je to lepší než nic nedělat.
Rychle rostoucí okrasný keř, 12.4.2011
Trojpuk mám - a nic moc. Je to takové roští. Co třeba zlatý déšť, co teď všude kvete?
Pozdní postřik proti kadeřavosti, 12.4.2011
Už je pozdě, teď jen doufat, že to nebude tak zlé... I když Syllitem by se to mohlo zkusit, ale nejpozději ihned, ale má být hnusně.
Co vám právě kvete a raší, 12.4.2011
V HK je před rozpukem Čačanská lepotica, Domácí švestka má ještě čas a třešeň Stella se na květ taky chystá cca za 4 dny. Má být zima a déšť, tak mohou s květem počkat. Meruňka stihla odkvést za slušného počasí, tak jen aby nepřišla monilióza... celý příspěvek >
Meruňka kvete, ale neplodí, 10.4.2011
Champion před květem...
Kvetou moc brzo, 10.4.2011
A kde to je - to je důležité... u nás v Hradci Králové do tří dnů začnou kvést trřešně a po nich i švestky. Uvádějte prosím polohu!!!
Monilióza, 10.4.2011
Pokud se jabloně ošetřují proti padlí a strupovitosti, tak monilióza má menší šanci se uchytit.
Kvetou moc brzo, 10.4.2011
Nezoufejte, i slabší mrazík květy vydrží. Já jsem měl v Hradci Králové cca + 3° C ve dvou metrech. Na zemi byl mráz, ale jen opravdu přízemní. Moje meruňka je zatím v pohodě.
Psí exkrementy do kompostu, 10.4.2011
Hm, ale když jsem psa odčevoval několikrát ročně historickým Helmirazinem, tak odcházeli čevi pokaždé. Dnešní anthelmintika způsobí, že uhynulý červ je natráven a nevyjde celý, není vidět. Já bych hovínka do kompostu nedával. Každý druhý pes má... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika