Příspěvky uživatele - 244.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
TopTaste?, 7.9.2019
Dlouhé výhony u Toptaste zkracuju začátkem června, klidně i o dvě třetiny.Toptaste na jednoletých výhonech neplodí, takže přírůstky budou kratší a koruna kompaktnější.
Popel a PK hnojiva, 7.9.2019 Obsahuje fotku
Zkuste se poohlédnout u "huličů",např.hnojivo PK 13-14,"políčka jim kvetou jedna radost"
J. H. Hale, 1.9.2019 Obsahuje fotku
J.H.Hale mi poslal vloni na podzim pan Milan Fiala.Na mladém stromečku se udržela jedna parádní broskev, kterou jsem dnes sklidil.Chuť typicky broskvová, odlučitelná, uvidíme jak si povede v dalších letech.
Wangenheim podpnik, 1.9.2019
Stromek který se kymácí za větru neroste.V prvních letech je opora nezbytná (platí pro všechny podnože).Wangenheimovy švestky se v okolí dožívají i více jak 100 let, takže i jako podnože budou dlouhověké.Hlavně bude důležité na jakém stanovišti... celý příspěvek >
Broskvo-slivoň - poznávačka, 26.8.2019
Slíva Malvazinka (stará anglická odrůda) s broskví nemá nic společného.
Broskev žloutne, 25.8.2019
Hledejte "suchá skvrnitost listů peckovin".
Marhulovy kvas s kostkami, 25.8.2019
Meruňkový kvas dělám zásadně bez pecek.Ale nikdo mi nebude vnucovat svoje pravidla, příště by chtěli slivkový kvas bez pecek a to už je nepřijatelné! Prostě tam kde se mi to nepozdává příště už nejdu.Tady na Valašku je pálenice téměř v každé větší... celý příspěvek >
Marhulovy kvas s kostkami, 24.8.2019
Takej to pálenici by som sa oblúkom, vyhol!
Je toto projev Šárky na listech?, 24.8.2019
Pôdou sa vírus šarky nešíri.           Půdou ani vzduchem se šarka nešíří, roznáší jí hmyz.V půdě se stromy mohou nakazit kořenovými srůsty a hmyzem (mšicemi) parazitujícím na kořenech.
Farbaly, 18.8.2019 Obsahuje fotku
Farbaly tady dozrává s Tardicotem cca 20 dnů po Bergeronu.Meruňky jsou tuhé málo šťavnaté, sladké, nějaká příchuť meruňky tam je cítit ale žádný zázrak to není.Tardicot je mnohem aromatičtější a chutnější.Poslední meruňkou tady bude Keč Pšar (Kech... celý příspěvek >
Elegant Lady, 18.8.2019 Obsahuje fotku
První zralé plody Elegant Lady, nepopsatelné - prostě broskvová královna.
Broskvoň Symphonie, 18.8.2019
Zatím jsem obral prvních pár broskví (cca o 10 dnů později než vloni).Symphonie vyzrávájí postupně, poslední obíračka bude koncem srpna, pokud je neskosí monilie.Tabulky dozrávání jsou jen orientační, každá odrůda (podnož) se v daném roce "chová"... celý příspěvek >
Sabinovská, 17.8.2019
Sabinovská nepřežila loňské mrazy na přelomu února a března (-21°C).Letos nehnily žádné meruňky, prostě výjmečně dobrý rok.
Jofela, 17.8.2019
Pokud ve vašem okolí pravidelně dozrávájí do dobré kvality Bystrické, měla by dozrát i Jofela.
Broskvoň Symphonie, 17.8.2019 Obsahuje fotku
Symphonie (podobně jako Royal Glory) letos předvedla broskve té nejšpičkovější kvality, pevná dužina, chuť sladce navinlá s vyrovnaným poměrem cukrů a kyselin, příjemně voňavé.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika