Příspěvky uživatele - 40.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou zeleninu pěstujete na černé netkané textilii?, 31.1.2014
Zkusím odpovědět. Díry stříhám nůžkami a většinou kulaté. S děrami do kříže nemám dobré zkušenosti, většinou se roztrhnou sami nebo manipulaci s rostlinami nebo s textilií. Životnost je opravdu velmi různá. Je více výrobků a asi i více druhů tkaniny.... celý příspěvek >
Jakou zeleninu pěstujete na černé netkané textilii?, 30.1.2014
Na černé netkabé folii pěstuji s úspěchem : jahody, česnek, celer, rajčata, papriky, salát, kapustu, majoránku, květiny k řezu, červenou řepu, dýně, melouny. S pozdravem Tom.
Přežijí mladé stromky letošní divnou zimu?, 6.1.2014
V teplu bych zatím problém neviděl. Více mi vadí, že u nás už dlouho pořádně nezapršelo. U nově na podzim vysazených stromnků a keřů bych nezapomínal na důkladnou zálivku. wtom.
Kvas asi nekvasí, 20.12.2013
Zkusit ochutnat namočený prst. Kvas by neměl být sladký. Pokud švestky (a hlavně pološvestky) pěkně kvasili, tak většinou je už vykvašeno.  Málokterý kvas sám od sebe přestane kvasit uprostřed procesu kvašení. To by musela proběhnout hodně velká... celý příspěvek >
Vlašský ořech - nemoc listu (fotky), 9.10.2013
Dobrý den! Existují odrůdy ořešáků, které jsou nachylnější k této nemoci? Existuje odrůda, která je k ní imunní?  Za odpověď děkuji. S pozdravem Tom.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika