Příspěvky uživatele - 243.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata - co jim je?, 25.6.2020
Nedostatek přijatelného vápníku. Doplňte postřikem na list Wuxal calcium nebo jiným vápenatým postřikem na list, do půdy nestačí, kořeny v tom mokru nejsou schopny vápník transportovat do rostliny.
Rajské zkroucené listy, 23.6.2020
Stalo se mi to několikrát, z vlastního kompostu, do kterého jsme nasypali trávu ošetřenou herbicidem. Rajčata jsem nelikvidovala, jen jsem nechala růst zálístky. Když některý začal vypadat normálně, tak jsem rostlinu nad ním odřízla a ze zálístku... celý příspěvek >
Plíseň na listech cukety, 21.6.2020
Masívní napadení sviluškou nebo třásněnkami. Podívejte se na spodek listů - pokud jsou tam pavučnky s mini "pavoučky", tak je to sviluška. Pokud tam pavučinky nejsou, jen černé tečky trusu, tak jsou to třásněnky. Niméně funguje na ně stejný postřik... celý příspěvek >
Nať brambor vadne, 18.6.2020
Vypadají, jak kdyby v době zakládání hlíz bylo sucho a pak hodně popršelo a hlízy popraskaly.
Kroucení listů brambor, 13.6.2020
S největší pravděpodobností jsou poškozeny herbicidem - rezidua mohla být v kompostu nebo hnoji. A nebo je poškození způsobeno úletem herbicidu při ošetřování trávníku.
Papriky 2020, 15.5.2020
Tak jak papriky dopadly?
Jaké smáčedlo?, 26.4.2020
Smáčedlo je na to, aby postřik pokryl i rostliny, které mají "voskový" povrch - cibule, česnek, brukvovitá zelenina. Samozřejmě ten roztok steče, to je, milá zlatá, fyzika.
Žluté skvrny na citrusu, 26.4.2020
Že jste breberky neobjevil, neznamená, že je tam nemáte. Vypadá to na napadení třásněnkami.
Papriky 2020, 26.4.2020
Věřit předpovědi na čtrnáct dnů dopředu je velký optimismus. Nevychází ani dva až tři dny dopředu. Možná vám to vyjde, ale denně běhat s kyblíky je dost otrava, navíc hrozí, že papriky chytnou nějakou plíseň z toho, že přes noc budou v hodně vlhkém... celý příspěvek >
Drtička větví - poradíte?, 21.4.2020
Po letech, kdy jsme se mořili s nožovým drtičem Einhell, jsme letos zakoupili Bosch AXT 25 TC. Cena strašná, ale to, s čím bychom se mořili dva dny, udělal za dvě hodiny. Bere i rozvětvené křivé větve, poradil si s větvemi z kroucené vrby.... celý příspěvek >
Citrus - blednutí a ztráta lesku u listů i plodů, 2.4.2020
Třásněnky.
Nestihla jsem zasadit jarní cibuloviny, 31.3.2020
Co řešíte - buď je rovnou vyhoďte nebo je radši dejte do země, kvést nebudou, ale zřejmě nezhynou.
Papriky 2020, 18.3.2020
S Amy mám stejnou zkušenost, klíčí mizerně. Loni jsem si vybrala rostliny s nejpěknějšími plody (opravdu se hodně lišilly rostlina od rostliny) a vysela letos vlastní semena. Měla 100% klíčivost. Iva P.
Co to je?, 2.3.2020
Ale já jsem tu druhou fotku viděla  . Pokud by tam ti škůdci nebyli, tak si datel těch stromů nevšimne. To neznáte, říkalo se, že datel je lékař stromů... IvaP.
Co to je?, 2.3.2020
Tak nevím, jestli si z nás děláte legraci, nebo to myslíte vážně. Na fotce č.1 jsou vidět pod kůrou chodbičky nějakého škůdce. To opravdu datel neudělal. Ten se chtěl jen naobědvat a snažil se larvy vyklovat. IvaP.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika