Příspěvky uživatele - 57.97

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Topaz vydrží, 14.3.2015
Červená forma Topazu za velkou louží...
Boskopské (koženáč) a boskopské červené, 11.3.2015
Nebojte se, dobře vyzrálé Boskoopské je jen navinulé, ne kyselé.
Rajčata pro sezónu 2015, 8.3.2015
Pěkné, bohaté kompaktní hrozny, ale to je vše. Chuť průměrná, praskání plodů se nevyhnulo, tlaku plísně také moc neodolávalo.
Co Vaše réva 2015?, 7.3.2015
Zhruba ve stejné nadmořské výšce na severním svahu stříhám kolem poloviny února - v naprosté většině případů pozdnější řez způsobil značné slzení  (až na výjimky, kdy byla tuhá zima).
Topaz vydrží, 6.3.2015
Co se chuti týče, souhlasím s panem Petrem - velice povedená odrůda, takže ten plurál mohl být i za mě . Vloni jsem jím přeroubovával staré Vilémovo. Nedávno jsem ochutnal Topazy, které tvarem odpovídaly odrůdě, ale barva nebyla tak typická, žádná... celý příspěvek >
Boskopské (koženáč) a boskopské červené, 6.3.2015 Obsahuje fotku
Také občas zapřemýšlím, zda-li stromy, co mám, je odrůda Boskoopské nebo jeho červenoplodá mutace. Některé plody jsou celočervené, dokonce i stopka je červená, jiné bez náznaku červeně a další tak napůl, takže těžko říci, jestli je to vybarvením... celý příspěvek >
Benedicte, 5.3.2015
Zdroj zde. Fidelia - USA, středně raná + 3 RH; sladká chuť, nápadný vzhled, pevná konzistence; v nepříznivých letech jen průměrný výnos. Benedicte - Francie, střední, středně pozdní + 15 RH; velkoplodá, vzhledná, pevná, dobrá chuť, vzdoruje... celý příspěvek >
Topaz - výrastky, 5.3.2015 Obsahuje fotku
Jestli tedy jde o toto:
Řez jeřabin, 5.3.2015
Já bych to řezal jako jádroviny - klidně teď. Udělal bych z toho opět špičák, odměřil požadovanou výšku kmínku, připočetl 5 oček a zbytek ufiknul.
Goldstar, 3.3.2015
Přesto ho na jaře naroubuji. Chutná mi moc.
Red Prince / Red Jonaprince, 28.2.2015
Kupoval jsem v podnikové prodejně nedalekých sadů. Kupodivu Navaho měli někdy před 4 lety, od té doby se moc neukazuje, ale to samé Rozela, Sirius... Asi mají lepší odbytiště pro tyto skvělé odrůdy a své obchody zásobují běžnými odrůdami (až na... celý příspěvek >
Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 28.2.2015
"Ovšem mám dojem, že z té Zoji nebude souhlasit nic". Už nééé... Bral jsem tam nějaké angrešty a záměna by byla (opět) dost nemilá.
Red Prince / Red Jonaprince, 28.2.2015 Obsahuje fotku
Ano, chuťově příjemné jablko, včera jsem se k nim zrovna dostal. Jonagoldově aromatické, sladší, s pevnou dužninou. Některé plody měly jádřincovou hnilobu. Ale řekl bych, že minimálně stejně dobrý je klon Navaho.
Zahradnictví Na Zázvorce (Tatobity), 28.2.2015
V Zoje jsem nakupoval jen jednou - na podzim. Vše v pohodě, v dobrém stavu. Ale moudřejší budu na jaře.
Velvet, vše co o ní víte, 28.2.2015
Koukal jsem na pěstování meruněk ve vysokých nadmořských výškách v Himáláji mezi Indií a Pakistánem - meruňkový ráj. Vysoká nadmořská výška, ale trochu jiný průběh počasí (hlavně na jaře), než třeba u nás.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika