Příspěvky uživatele - 9.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Houby ve skleniku, 28.3.2021
Jenže při rýpnutí zežloutne i ovčí, který ovšem silně voná anýzem a je vynikající na pánvi.
Citroníku žloutnou listy, 23.3.2021
V Kruhu.
Citroníku žloutnou listy, 23.3.2021
Do pytle, máte pravdu, já si toho nevšiml.
Citroníku žloutnou listy, 23.3.2021 Obsahuje fotku
Zdravím vespolek. Loni zakoupený citroník Meyer jakž takž prosperoval. Letos koncem zimy vyrazil nové výhony, jenže listu začaly žloutnout, sem tam nějaký spadne. Kde může být chyba. Umístění paneláková kuchyně kde se netopí, jižní okno.  Na... celý příspěvek >
Co se ztvrdlým štěpařským voskem, 21.3.2021
Nahřát a opatrně naředit lihem. Ovšem půllitr technického lihu stojí zhruba stejně jak pixla vosku. Tak nevím.
Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 21.3.2021
Zaručené informace jsou v tom přísloví, že v březnu vlezem k radiátoru a zůstanem i v dubnu, i když bysme rádi ven. Kozy se vyhánějí až v máji.
Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 21.3.2021
Duben, ještě tam budem! Zatím je jak má být, 15. březen je symbolický. I sněhem. Ovšem první jarní den si jaksi představujem jinak, že. U nás neroste ani tráva a to něco značí. Tetelím se, že bych na sklonku života po řadě průserových jar zažil zas... celý příspěvek >
Jak ostrihat tuto 3 letou tresen dvojak, 21.3.2021
Podle převládajících názorů (SfK) na Zahradě nijak, ona si sama vytvoří korunku. Dvoják to sice je, ale vydrží padesát roků, mám takový na zahradě. Nechte to být.
Rajčata 2021, 20.3.2021
Nechat si sestřelit 80 rostlin rajčat plísní je známka velkého nepochopení. Veškerá práce s tím - a jistě jí nebylo málo - přišla vniveč. Nechápu, že někdo založí tak velký porost a pak se jen dívá, jak to jde do kopru. Uniká mi smysl toho počínání.
Řez třešně prvním rokem, 19.3.2021
Něco by se mělo udělat s nejvyšším výhonem na terminálu. Tam je zaděláno na dvoják a to je třešní oblíbená činnost, tvorba dvojáků, které se pak hrozně špatně korigují.
Rajčata 2021, 17.3.2021
Nedokážu posoudit, jaký to bude mít přínos, dokážu ale odhadnout problémy. Jednak vysoká hutota porostu - s tím spojené choroby- a hlavně potíže při odstraňování zálistků. Mám z toho youngli teď na jeden nebo dva výhony, když budou dvě rostliny... celý příspěvek >
Klobásy opět nakyslé, 14.3.2021
Domnívám se, že co píše Radek je dost pravda, hlavně s tím škrcením ohně. Když je oheň dál od udírny, může se nechat víc hořet, kouř se v trubkách ochladí.
Meruňka kvete, 14.3.2021
Nevím, jestli oddálení kvetení je ten hlavní účel toho vlákna. Spíš myslím, že jde o ochranu před náhlým skokovým sníženém teplot v období květu. A k tomu může dojít na jaře kdykoliv i když budete kvetení oddalovat co to půjde. U nás např. před pár... celý příspěvek >
Výběr rostliny pro živý plot, 14.3.2021
To je právě ten problém, (jak s oblibou píšu), těch kdo chtějí aby to rychle rostlo jako z vody do výšky 2,5 metru a tam přestalo. Nepřestane.
Ochrana květů meruňky netkanou textilií, 12.3.2021
Na svatého Řehoře čáp letí přes moře, šelma sedlák, který neoře!
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika