Příspěvky uživatele - 9.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pokus s bramborami, 23.5.2019
Když to máte tak hezky vyargumentované, není skoro co dodat. Já osobně se spolehnu na to neexaktní profesionální šlechtění a budu věřit, že šlechtí brambory jedlé. Vy si klidně hrajte dál, Trofime Děnisoviči.
Pokus s bramborami, 23.5.2019
A jste si zcela jistý, že ta chutnost nati souvisí s obsahem solaninu? Že ty nejvíce ožírané ho mají nejméně? Je jisté, že obsah solaninu v hlíze a nati je shodný? Jestli je to jen vaše přesvědčení, je to dost málo vědecké, řek bych.
Čínské zelí, 22.5.2019
Ze skleníku bych to vyhodil, na záhoně to může nechat dorůst a bude mít do vazby na podzim. Tipuju, že ten bodlák nebyl v pytlíku. Co bylo v pytlíku, nevyklíčilo a tohle tam nějak zapadlo.
Rajčata na balkoně uvadají, 19.5.2019
Trochu je přistiňte, než si zvyknou. Fakt miluju "zahrádkáře" kteří při prvním zvadlém lístku hned zlikvidují celý záhon a nemají základní ponětí o růstu rostlin. Plíseň v květnu je trochu sci-fi ne?
Celer bulvový, nebo řapíkatý?, 19.5.2019
Nemám tušení, tak za měsíc, tři týdny odhaduju. Já bych to řešil nákupem nových sazenic. Když tak budete mít víc celeru.
Celer bulvový, nebo řapíkatý?, 18.5.2019
Zpočátku se to moc nepozná. Některé odrůdy řapíkatého mají hodně světlé listy. Bulvový má vždy sytě tmavozelené. To lze rozlišit dobře. Ale jen některé odrůdy.
Hlávkový salát - odolnost vůči mrazu, 17.5.2019
Zkuste jim opatrně domluvit, samozřejmě politicky a genderově korektně.
Archeologie na zahradě, 12.5.2019
Dnes je to daleko sofistikovanější. Odpady se pečlivě vytřídí, naloží do kontejnerů a odvezou někam daleko na východ. Tam se z kontejnerů vysypou do moře.
Akumulace tepla v pařeništi, 8.5.2019
Já bych ten váš krátký exkurs jen doplnil. Všichni \"běžní\" zahradníci pracují s pařeništěm tak, že zdroj tepla je uvnitř, přebytek se upouští. Jinak to není pařeniště a nefunguje to. Pan B. se pokouší o opak, totiž nacpat teplo do pařeniště zvenku... celý příspěvek >
Akumulace tepla v pařeništi, 8.5.2019
Já žádnou pravdu nehledám, ta je už dávno nalezená a všichni na fóru vědí, že ji máte jen vy. A máte fakt štěstí, že se u vás počasí mění tak pomalu, taky bych takový pozvolný změny bral. Bohužel u nás je to často z hodiny na hodinu a protože zahradu... celý příspěvek >
Akumulace tepla v pařeništi, 8.5.2019
Podle mne má MHP pravdu. Řádně utěsněné pařeniště v teplém slunečném dnu spolehlivě spálí vše živé uvnitř. Když se to před tím zakryje, zase se nic nenaakumuluje. Takž jsem k té bezobslužnosti značně skeptický. Pařeniště se prostě obsluhovat musí.
Akumulace tepla v pařeništi, 6.5.2019
Pokud jde o pařeniště, to se musí hýčkat, jak vím z moudrých knih a starých zahradníků. Větrat, stínit, zakrývat a to tak že pořád, neboli furt. Dovolím si tipnout, opakuji, je to jen domněnka, že jakkoliv velké tuny cihel nenaakumulují prakticky... celý příspěvek >
Akumulace tepla v pařeništi, 6.5.2019
Souhlasím s L. To teplo musí vzniknout v pařeništi, a musí ho vzniknout dost. Buď klasicky, nebo moderně topným kabelem. Klasický způsob je levnější, případně zcela zdarma. Akumulace do vody je nesmysl, když zkusíte spočítat, kolik vody by to... celý příspěvek >
Klivie má krátký stvol, 6.5.2019
Tohle klívie běžně dělají a nikdo neví, jak na to. Nebo možná ví, ale neřekne.
Co budete teď vysévat?, 5.5.2019
A k čemu vám ta informace bude?
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika