Příspěvky uživatele - 65.144

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Padlí, 4.1.2015
Rozpoznavani chorob bych venoval vetsi pozornost, zahradnicke porady v TV bych nesledoval. Pokud jsou listy jahod červeně flekaté, tak se to resi, aby listy byly v co nejlepsi kondici a z jahod byl dobry vynos. J.R.
Padlí, 4.1.2015 Obsahuje fotku
20 metrů neni pro houbove choroby zadna vzdalenost. Listovych chorob je vice, otazkou je, zda se jednalo (pouze) o padli. Padli na kan. boruvkach by melo vypadat jako na obrazku. J.R.
Padlí, 4.1.2015
cukety... na cuketach mivam padli pravidelne (loni i septoriovou skvrnitost) a z cuket se mi padli sirilo na vedle vysazene maliny. Pokud byl angrest zasazen minimalne, tak je problem spise ve zvysene vlhkosti a prehustenosti vysadby. S postriky... celý příspěvek >
Padlí, 4.1.2015
Údaje jsou moje know-how, z části doplněné ... okopirovane udaje z roku 2009 tvori cca 50% Vaseho prispevku.... ale pokud vím, většina jsou státe v prodeji ... vetsina uvedenych chemickych pripravku podle mne uz v prodeji neni. J.R.
Padlí, 4.1.2015
Doufam, ze se pan mA na mne nebude zlobit, ale vkladat sem okopirovane udaje z roku 2009 nema podle mne vubec zadnou cenu. Proti padli pouzivam pripravek Topas, v sezone 2015 vzhledem k rozsireni registrace bych povazoval za vhodne ho stridat s... celý příspěvek >
Tinktura z jantaru, 22.12.2014
dříve takřka bezcená surovina - kalafuna ... nepouziva se kalafuna pro pajeni? To je opravdova internetova moudrost. J.R.
Uzení v komíně, 21.12.2014
když si uvědomím, čím se topí v kovárně ... to by mne vcelku zajimalo, cim se topi v kovarne? Domnival jsem se, ze drevenym uhlim. J.R.
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 21.12.2014
Pokud se ujaly, tak na jare normalne porostou, ale vynos nebude velky, sazet v rijnu prostokorenou sadbu neni prilis ucelne ani obvykle vhodne. Pripadne sazenice prislapnete, pokud nejsou dostatecne utuzeny v pude. J.R.
Pohlubte se, co jste dnes stihli na své zahradě, 21.12.2014
V jakem terminu jste sazela prostokorene? Prostokorene se musi predevsim ujmout. J.R.
Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 20.12.2014
protože máte větší rostlinu, ze které utrháváte lístky ... by to POD stejně nikdo netrhal.... o tom to prave je, ze se nemaji trhat listky ale cela rostlina uriznout nad deloznimi listky. Nevim co byste chtela trhat POD deloznimi listky, tam... celý příspěvek >
Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 20.12.2014
supermarketová neobroste tak jako tak... asi by to pod děložními lístky nikdo stejně netrhal... uriznout ci ustipnout se to ma nad deloznimi listky, ne pod. Zda obroste ci neobroste se supermarketem vubec nesouvisi, supermarket sam nic... celý příspěvek >
Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 20.12.2014
nebo je nekdo utrhl ... Asi je v supermarketu utrhli, to tam bezne delaji, aby troubove nevedeli, kde se to ma rezat a prisli si koupit dalsi kvetinac, pac seminka jsou moc draha. J.R. 
Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 20.12.2014
No nevim, az dosud se mi Vase prispevky zdaly vcelku primerene. Asi nejste schopen najit delozni listky ani u redkvicky. Na jare Vam 1 redkvicku vyfotim. J.R.
Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 20.12.2014
Bazalku v supermarketu uz cca 3 roky nekupuji. Nevim, proc by bazalka ze supermarketu nemela byt delozni listky. Skocte nejakou zakoupit, udelejte foto a snad se nam spolecne podari delozni listky identifikovat. J.R.
Bazalka v květináči z marketu - přesadit, nebo ne?, 20.12.2014
Pokud ji uthnete "špatně", tak urcite neobroste. Zda obroste v tomto obdobi v interieru nevim, uz cca 3 roky ji pestuji ve vegetacnim obdobi v truhliku v exterieru (po vysevu davam do skleniku, v druhe polovine cervna ven na slunce), rezu cca 2... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika