Příspěvky uživatele - 147.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Šroty a domácí krmné směsi, 8.1.2012
Ale notak, bílkoviny se mění na cukry? To je nějaká novina. Na cukry se vždy měnil při klíčení zásobní škrob. Holt časy se mění.
Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 8.1.2012
Uvědomte si základní statické prïncipy. Nosník 7,5 m bez podpory by musel být sakra nosník. Taky vzájemné vztahy mezi šířkou a výškou slkeníku mají jistá pravidla, střecha nemůže být moc plochá.
Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 7.1.2012
Špatně jesm to napsal a vy pochpil. Běžně firma dodá skleník rozmontovaný, na požádání smontuje. Podle mne je nesmyslné nechat si montovat skleník výrobcem 200 km vzdáleným. Ale proti gustu... Existují firmy, které montují skleníky různých výrobců. K... celý příspěvek >
Vyplatí se v dnešní době stavět skleník nebo koupit hotový?, 7.1.2012
Žádný skleník pokud vím se neprodává i s montáží. Vždy je to stavebnice, kterou si sestavíte sám, nebo necháte smontovat. U stavebnice máte výhodu, že všechny detaily jou už vymyšlené, nemusíte nic konstruovat. Dostanete vše pohromadě, ve správných... celý příspěvek >
Psa, nebo fenu?, 7.1.2012
Když je hárání, pes uteče odkudkoliv a z feny se stane chlípná poběhlice. Největší problém je mít psa v místě, kde je v okolí taky mnoho psů a hlavně fen. Pak se prakticky celý rok něco hárá a ze života máte peklo. Jinak dobře zvažte, jak velké... celý příspěvek >
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 7.1.2012
Je třeba vzít v úvahu, že pan Mirek žije na Břeclavsku, kde to s létem a zimou vypadá o dost jinak, než na ostatním území. Doba výsevu nejsou závody, ale měla by být podřízena lokálním možnostem.
Floxy, 6.1.2012
Inu hodně staré (desetiletí). Zalévat zkvašeným slepičincem, na podzim posypat kompostem. Na podzim posekám klacíky, jdou do kompostu. Jinou péči nemají.
Floxy, 6.1.2012
Doba sázení je vcelku jedno, lépe snad napodzim. Floxy mají rády vlhčí stanoviště celkově, podle toho se řiďte při výsadbě. Mám je u severní strany chalupy odhadem asi 5 m od zdi. Kvetou nádherně až na to padlí.
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 6.1.2012
Loni jsem zkusil toto a funguje to pěkně. Odpadá kelímkování.
Skleník ze dřeva, 31.12.2011
157.82 Směšujete 2 věci. Otázka nebyla ve smyslu, zda se skleník ze dřeva postavit dá, ale také zda vydrží.  Pokud jde o možnost konstrukce, není spor. Ale ta konstrukce bude mít nevýhodu v nižším prostupu světla, dřevěná konstrukce musí být... celý příspěvek >
Skleník ze dřeva, 29.12.2011
Zkušenosti nemám, ale shnije to za pár let zcela spolehlivě, i kdybyste měl krokve jak na stodolu.
Kočka ničí mou práci, 29.12.2011
Kolega má recht, určitě máte možnost jak z vaší strany díru zahradit. Pokud setrváte ve stavu, že je to věc souseda, budete sice mít pravdu ale ve smyslu hesla "protože byl hrd, dostal prd", znečištěné záhony.
Založení zeleninového záhonu, 27.12.2011
Ptáte se pozdě. Již na podzim mělo být pohnojeno a zryto. Na jedné polovině ideálně hnůj, na druhé nehnojit, nebo na celé kompost. Případně použít superfosfát a draselnou sůl. Dusík až zjara. Na hnojenou polovinu plodové zeleniny a košťáloviny, na... celý příspěvek >
Odstranění pařezu, 26.12.2011
Je to jednoduché, buď se autor spletl, nebo lže. Obojí je na fórech častým jevem. Vadí mi ale váš dotaz č. 6, nic vám do toho není.
Beforest, 24.12.2011
Před několika dny jsem náhodou v Zahrádkáři z r. 2007 zahlédl článek o tomto jablku. Autor vyzdvihuje jeho chuť, právě ve srovnání s masívním nástupem rezistentních odrůd, které chuťově Beforest naprosto převyšuje.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika