Příspěvky uživatele - 59.228

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
švestička, 30.7.2008
Asi mohla, tahle uzrála i dřív než Čačanská ranná co mám na zahradě. Velikost plodů mohla být extrémní díky tomu že jich bylo celkově málo a strom už byl vzrostlejší. Příští rok to porovnám s R. Gersteter jestli se urodí.
choroba vinné révy, 24.7.2008
Ze by to byla Peronospora, mrknete na odkaz vypada to dost podobne: www.galati.sk/index.php?page=2008/07/03
Hardyho máslovka, 24.7.2008
U nás jsou staré stromy okolo silnice. Chuťově výborná.
švestička, 23.7.2008
Asi bych souhlasil, vypadá opravdu jako na popisu zde  Ale ta váha mi nesedí.
Co je to za odrůdu?, 22.7.2008
Našel jsem pološvestku u cesty. Teď je zralá, plody vážili mezi 60 a 70 gramy. Plod je červeno-fialový, oválný až válcovitý tvar, výrazná rýha. Pecka byla veliká, U jednoho plodu byla ulomená samovolně špička. Vypadá dobře a je docela chutná, co by... celý příspěvek >
ostříhání listů, 1.7.2008
Rozhodne si myslim ze jste chybu neudelal, je to bezna praxe, odstraneni nekterych stinicich listu v oblasti hroznu, nesmi se to ale prehnat.
ptačí zob vzdálenost, 1.7.2008
Koupil jsem ptačí zob varietu Aureum -zeleno žlutý, je to takový pokus na kratší živý plot. Jsem zvědavý jak to bude vypadat až ho budu řádně stříhat.
Svída krvavá a podzimní mušky, 1.7.2008
Ženský jsou někdy na zabití :) Já bych to řešil krumpáčem a tedy tu svídu bych vykopal. Myslím že se dá i dost seřezat a ona zase obrazí.
šeřík čínský do živého plotu, 24.6.2008
Má někdo zkušenost s volně rostoucím živým plotem z tohoto šeříku?
Mrazuvzdorne ginkgo? Mytus alebo fakt?, 17.6.2008
Dá se určitě roubovat a očkovat. Očkování v létě se mi zadařilo ze dvou oček jedno(forkertovo očk.). Mám dojem že mi jeden stromek jednou také namrzl, bylo to snad tím že byl přes léto a podzim hodně přihnojen.
elektická pila jakej kabel?, 10.6.2008
Chci se zeptat jaké jsou zvyklosti obchodního značení průměru či obsahu průřezu drátu kabelu. Někde se uvádí jen mm a jinde za mm2(stejně rozdílně jako v příspěvcích výše), je to tak že se někdy uvádí průměr a někdy obsah průřezu?
Sazenice révy nerostou, 10.6.2008
Take jsem letos vysadil 6 sazenic od p. Jonase z Kolina, ujmuly se vsechny, ale je fakt ze nektere rostou jako z vody Ajvaz, Dora a nekterym se moc nechce, napr. Rubance a Dacnyj. Po dukladnem vikendovem destiku to je jiz lepsi, Roman.
kustovnice čínská, 21.5.2008
Semínka kustovnice čínské mám od pana Rezla. U Starkla jsem viděl mladé rostlinky a byly v dobrém stavu, asi jim ta doprava dává zabrat. V některém čísle časopisu Knihovnička zahrada jsem také zahlédl radu jak pěstovat kustovnici s kmínkem, někde v... celý příspěvek >
Černo-červená rajčata, 5.5.2008 Obsahuje fotku
Ano, tam jsem je také objednával. Z jednoho balení seju už třetí rok. Odrůda je sice citlivá na praskání, ale v podstatě to následně vůbec nevadí.
ostření, 23.4.2008
Naposledy jsem to udělal tak, že jsem ty nepěkné mezery pokud možno obalil neprodyšně páskou. Jsou tam pak vidět i kapičky vlhkosti pod páskou. Jde to nedobře a asi to není standartní postup roubování za kůru, jsem přece jen pokusník a ne... celý příspěvek >
Další diskuze:  1,  2,  3,  4  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika