Příspěvky uživatele - 223.69

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kurovec, mam se bat?, 6.2.2020
Bohužel lidé často přesně takhle uvažují. Typicky třeba s otravováním vzduchu (výfuky, komíny), šetřením vodou a podobně - proč já mám povinně něco dělat/nedělat, když jinde na to kašlou. Budu na to kašlat taky. To je logika :-)
Kurovec, mam se bat?, 6.2.2020
Ale proč jim v tom pomáhat? Vždy je něco víc špatné a něco míň. To ale neznamená, že na to míň špatné máme kašlat s výmluvou, že jsou daleko horší věci.
Kurovec, mam se bat?, 6.2.2020
Možné to je, ale nesmíte myslet jen na sebe, nejde jen o vás, jde i o vaše okolí. Zjistěte jestli jsou ty modříny napadené - prostě se podívejte pod kůru po celé délce kmene. Pokud ano, lýkožrout nejspíš v kůře i přezimuje. Pak by bylo nutné doma... celý příspěvek >
Je tato kosacka nebezpecna?, 6.2.2020
Nebezpečná je každá sekačka. Co všechno se vyvádělo s touto, to víte jen vy. Začal bych těmi otáčkami. 3500 je hodně, tím si sám zvyšujete možnost, že něco uletí, nebo se to celé rozletí. Někdo se v tom hrabal? Otáčky změřit (lze to i pomocí... celý příspěvek >
Prosím o určení, 5.2.2020
Plně souhlasím, ničit tak krásný keř by bylo barbarské. Krása tamaryšku je právě v jeho volném růstu, navíc vytváří příjemný stín a dnes obzvlášť důležitou a cennou ochranu půdy před sluncem a vysycháním. Važte si ho a chraňte ho.
MS201 zdochyna, 27.12.2019
A jak často tu pilu používáte? Jestli třeba jen občas, nebo dokonce jednou za rok, tak bych asi doporučil přidat do benzinu stabilizátor a pak pilu víc prohnat, vyjet několik nádrží. Může se to zepšit. Co se nepoužívá, to leniví (živé i... celý příspěvek >
Výběr rotační sekačky kolem 10.000,-, 2.00 m2, 14.12.2019
V dnešním globalizovaném světě s unifikovanou velkovýrobou se rozdíly mezi jednotlivými výrobky stírají a je skoro jedno, co si člověk koupí. Nespokojenost a problémy bývají v naprosté většině na straně uživatele, pokud očekává něco jiného, než co a... celý příspěvek >
Zemní vrták na sloupky, 11.12.2019
Obecně je pletivo nepřítel rostlin a taková kombinace je špatná až barbarská. Kov rostliny studí a ještě horší je prorůstání rostlin pletivem a zarůstání pletiva do rostlin. Rostliny jsou přece živé a tohle jim nedělejme.
Zemní vrták na sloupky, 21.11.2019
Pokud je u vás tvrdá a kamenitá zem, tak tím spíš bych začal s půjčovnou. Za pár stovek na den hned zjistíte jak to jde a jestli to vůbec půjde. V normální hlíně bez kamenů je vyvrtání díry chvilka (do minuty) a pohoda, s kameny už to tak snadné... celý příspěvek >
Motorová pila Husqvarna 550xp podřezává, 14.11.2019
To je nějaké divné. S pilou asi pracujete dlouho, takže snad poznáte jestli pila dobře maže i jestli je řetěz správně nabroušený a napnutý. Stejně tak technik v servisu. Další možnost už není. A pokud technik v servisu nenašel problém, bude asi... celý příspěvek >
Jak orovnat brusný kotouč na ostření řetězu, 6.11.2019
Normálně bych to odhadnul. Jaký průměr pilníku patří k vašemu řetězu víte, takže rádius znáte, a co nepůjde změřit, to odhadněte. Nebo si vyrobte z něčeho šablonu s půlkulatým zářezem o průměru dle toho pilníku a určitě to trefíte.
Traktorova kosacka,tazky start,velka kompresia briggs straton, 29.10.2019
Nebo vlastně ubere. Každopádně je nutné seřizovat ventil v takové poloze pístu/kliky, kdy tento přizvedávač není v kontaktu se zdvihátkem..
Traktorova kosacka,tazky start,velka kompresia briggs straton, 29.10.2019
To vypadá na automatický odstředivý dekompresor/nadzvedávač ventilu. Pak je otázkou postup seřízení tohoto ventilu, když tenhle přizvedávač v klidovém stavu přidá k nastavené vůli ještě něco navíc.
Solo port 423 - karburátor nebere benzín, 22.10.2019
Třeba se jen přilepil ventilek v plovákové komoře, který uzavírá přívod benzinu. Ventilek má gumovou špičku. Nedumejte, rozeberte, opravte. A pak napište čím to bylo.
Solo port 423 - karburátor nebere benzín, 22.10.2019
Jak jsem psal - je to ucpané (něco z trojice kohout - hadička - karburátor). Musíte to zase "oducpat" :-)
Další diskuze:  6,  7,  8,  9,  10  >  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika