Příspěvky uživatele - vasulka

Koše na vodné rastliny, 3.3.2014
Prosím vás, jazierkové rastliny pre zónu 10-30cm ako je Záružlie, Nezábudka a Mäta vodná sa musí sadiť do košička? Všetky vodné rastlinky majú byť v košíkoch? Aká je prax? Ďakujem za odpovede :-)
Úhyn ryb, 10.6.2012
Je to potvrdené, bola to užovka. Našla som v záhrade jej vyzvlečenú kožu.
Vošky - mšice na jazírkových rastlinkách, 10.6.2012
V noci bol velký dážď a nespláchol ich :-((....v  pobrežnej zóne zatiľ nie sú, asi im tieto rastlinky nechutia :-)...sú na Žabníku, Trsti, Pálke, Okrase okolikatej, na Ostrici. Tam nedočiahnem, abych ich poutierala.
Vošky - mšice na jazírkových rastlinkách, 10.6.2012
Prosím poraďte mi ako odstrániť vošky z rastliniek? Najskôr boly na listoch lekna a včera som pridala do jazierka ďalší rastlinky a do rána obsadily vošky všechno. Aj kvety lekna. V jazierku sú aj rybky koi. Čo s voškami? Všetko vyciciavajú :-(((
Pochlubte se svými altány, 8.5.2012
dobrý deň, na vašej fografii (inak veľmi pekného) altánku, máte beton natretý na červeno. Zaujíma ma, zda budete mať dlažbu alebo je to záverečná úprava betonu. Inak by ma zaujímalo, čím ste to natrel?
Choroba rododendronu, 6.5.2012
Možem striekať Dithanem keď Rhodo kvitne?
Úhyn ryb, 19.4.2012
Já mam iný problém, ryby nehynú ale strácajú sa. Z 15tich rýb mam behom týždňa len 4 biele. Všetky červené sú preč. Ryby sú vyplašené a stále na dne a boja sa aj keď im sypem krmenie, nejdú su preň. Čo by ich mohlo požierať? Mačka to nebude,... celý příspěvek >
Savo do jezírka, 24.6.2010
Savo jsem dala do jezírka které má 2000 l presně 16.6. a potom pršelo a bylo chladno tak jsem do zahrady nešla. 21.6. jsem byla mile pŕekvapená, že vidím až na dno. I já jsem zvědavá, jaké bude až sluníčko ohřeje vodu. Máme filtraci, ale na dno nikdy... celý příspěvek >
Savo do jezírka, 23.6.2010
já jsem to savo vyzkoušela- malé jezírko 2000 l- vypočítala jsem podle rady na 35m3. vyšlo mi na moje 2,18m3 6,25cl sava. Dala jsem 5cl a jezírko je krásně čisté, ryby neumřely a lekno i jiné rostliny se mají k světu. Dala jsem ho před týdnem.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika