|
Smrková terasa, 7.4.2011 též řešíme terasu jen s tím rozdílem, že bude 6x8m a bude ve výšce,. Rozhodujeme se mezi dřevem a plast.dřevem. |  | Melounoviště 2011, 7.4.2011 no tak to mám určitě tu samou doma, takže zkusím tedy použít tuhle |  |
|  | Melounoviště 2011, 6.4.2011 můžete mi někdo říct, kde koupím semena tykví na roubování melounů. U nás je prostě nemají, budto jsem slepá, ale už jsem prošla 4 obchody a prostě nic |  | Narcis z ikei, 4.4.2011 Někdy v lednu jsem si koupila narcisky v květináčíéch v ikee je jich tam opravdu hodně... ale nějak jse nemají k tomu aby kvetly. Vyhahují mi opravdu dlouhé listy o výšcce cca 40cm, ale že by se chystaly na květ mi tedy nepříjde. Mám je přesadit nebo... celý příspěvek > |  | Trvalky - stále kvetoucí záhon, 13.9.2010 Dobrý den,
tak Já řeším stejný problém, jak zakladatelka této diskuze, chtěla bych něčím osázet obě strany chodníčku od branky k domu cca 5m a pak už jen z jedné strany v délce cca 30m..Chodníky jsou oritentované na JV-V
Ráda bych aby to kvetlo od... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými altány, 27.8.2010 tak tleskám, protože tohle je nádhera opravdu. Jste šikovní. My chceme terasu zvětšit příští rok, ale tohle mne tedy nenapadlo i ikdyž je pravda, že by to nebylo marné na podzimní sešloti naprosto ideál |  | Melounoviště 2010, 27.8.2010  Tak přidávám fotky rostlinek a řekněte sami, zda si myslíte, že z toho někdy něco bude děkuji |  | Melounoviště 2010, 18.8.2010 No tak o melounech mi snad aninemluvte.. jen se rozlézají a nic z toho..
Jinak všem úspěšným pěstitelům gratuluji a tiše závidím.. na příští rok si nechám poradit jaká semínka,,,, |  | Melounoviště 2010, 4.8.2010 Takjá smutně hlásím, že melouny žádné nejsou kveteme o sto šest, rostlinka má něco okolo 50cm a tím to hasne. |  | Růže z jericha, 4.8.2010 No, tak to teda není zrovna milé.. to mě nenapadlo, děkuji |  |
|  | Jak vyřešit osázení zahrady, 4.8.2010  Momentálně řešíme, jak a co kde okolo domu zasadit. Máme okolo živý plot z cypřišků, dost nám jich sice odešlo, ale zase až taková katastrofa to není, takže na podzim zasadíme na mrtvá místa nové, v přední části chceme také živý plot jedná se o délku... celý příspěvek > |  | Růže z jericha, 4.8.2010 Dobrý den,
potřebuji něco, co by mi obrostlo vitrážku u terasy, byla mi doporučena tato růže, uvažovala jsem o psím vínu, ale tohle prý hezky voní i vypadá.
Máte někdo zkušenosti s pěstováním této růže? Jak dlouho trvá než naroste cca 3metry do... celý příspěvek > |  | Doporučte zatravňovací plastovou dlažbu, 11.7.2010 Ráda bych se poradila a zeptala jakou zatravňovací dlažbu by jste doporučili. Rádibychom ji dali na příjezdovou cestu ke stání pro auto. Od hranice pozemku ke stání cca 7m.Máme tu skoro rovný terén, tudíž by to nemusel být problém. Jen jsem se dívala... celý příspěvek > |  | Melounoviště 2010, 10.7.2010 fajn, děkuji za radu |  | Melounoviště 2010, 10.7.2010  přikládám fotku melounu, prosím o radu, zda ho mám nechat kvést, či květy uštípnout |  |
 |
|