|
Nemoc rajčat - poraďte, 1.6.2010 Ty naše zahrady jsou jako přes kopírák a prší u nich v podstatě stejně jako u nás. No nic budeme doufat, že se počasí zlepší a bude více svítit slunce. Toho deště je letos příliš. Tímto bych naši diskusi uzavřel. |  | Nemoc rajčat - poraďte, 31.5.2010 Pěstitelé bydli asi 20 km od sebe a vysadili sazenice rajčat ve stejné nadmořské výšce a na slunném stanovišti. Mezi jednotlivými zahradami, nevidím žádný zásadní rozdíl, který by měl mít vliv na problém, který řeším. Mimochodem, několik... celý příspěvek > |  |
|  | Nemoc rajčat - poraďte, 31.5.2010 Výsadbu máme všichni ve stejném regionu, v podstatě nevidím rozdíl mezi podmínkami na jednotlivých zahradách kam jsme rajčata zasadili. O to víc se přikláním k příčině problému, která může být v půde. Stejný problém jsem řešil i loni... |  | Nemoc rajčat - poraďte, 31.5.2010 Je ale zajímavé, že stejnou přísadu mají moji dva známí a těm roste nádherně bez jakýchkoliv příznaků jako mám já. Napadlo mně, jestli nemůže být problém v půdě, ze které se nějaké spóry dostanou do rajčat. |  | Nemoc rajčat - poraďte, 30.5.2010  Dobrý večer, u sazenic rajčat žloutnou a následně usychají listy. Jedná se o nějakou hnilobu? Poradíte jaký je nejvhodnější postřik? Děkuji |  |
 |
|