|
Naše minijezírko, 21.8.2011  I s kvetoucím leknínem.:-) |
 |
Bylinka?, 12.5.2011 Mátu mi to nepřipomíná ani vůní, ani chutí. Oregano znám jen sušené, takže to bohužel nepoznám:-( |
 |
|
 |
Bylinka?, 10.5.2011  Prosím nepozná někdo co je to za bylinku? Nemůžu to identifikovat a nepoznám ani podle chuti.:-( |
 |
Prosím poradit s názvem trvalek, 10.5.2011  Viz foto, předem děkuji. |
 |
Kdy a jak ostříhat šalvěj?, 30.10.2010 Mám na zahrádce několik velkých keříků šalvěje. Mám je teď na podzim ostříhat? Jak moc? Nebo to nechat na jaro? Díky předem za radu. |
 |
Co je to za rostliny?, 3.10.2010  Prosím o radu, co mi to roste na záhoně, jsou to dvě rostliny v sobě, jedna s velkými listy a druhá s malými, obě jsou vysoké tak 20-30 cm. Díky předem |
 |
Zázraky v zahradě, 28.9.2010  Naše obří, skoro 25 centimetrové Jiřinky. |
 |
Choroba josty?, 12.9.2010  Prosím o radu, co to může být na listech? |
 |
Jak se jmenují tto rostliny?, 12.9.2010  Prosím u určení názvu rostlin, nevím jestli jsou to nějaké trvalky nebo plevel. Díky předem. |
 |
Kdy ostříhat bylinné pivoňky?, 12.9.2010 Prosím o radu, kdy je nelépe ostříhat. Moje maminka je stříhala v srpnu, tchyně je stříhá v říjnu. Ovlivní to nějak kveteni v příštím roce? |
 |
|
 |
Jak ostříhat tuto jabloň?, 11.9.2010  Má spoustu slabých vyholených větviček, hlavně v horní části. Díky předem za rady. |
 |
Nemocný ibišek?, 11.9.2010  Prodím o radu, co s Ibiškem, je už několik let starý, ale letos je takový málo olistěný a sice má spoustu poupat, ale některé vůbec nevykvetou, některé tak napůl a hned uvadnou. Žádná viditelná choroba nebo škůdce na něm není. |
 |
Prosím o identifikaci rostlin, 12.8.2010  Dnes mě zaujal rozkvetlý záhon na Václavském náměstí a ráda bych věděla jaké kytky jsou tam vysázené. Nevím jestli jsou to trvalky nebo ne, ale vypadá to krásně. Prosím o pomoc. |
 |
Prosím o identifikace trvalky, 25.7.2010 Taky mě napadl liliochvostec, ale ten má asi jiné listy. |
 |
Prosím o identifikace trvalky, 25.7.2010  Tady: |
 |