Příspěvky uživatele - Peťule

Musí se travní semeno zasypat?, 27.6.2010
Dobrý den, dosévám menší plochy, které zničil náš pes, půdu jsem prokypčila, smíchala s pískem. Stačí semeno jen rozhodit a zalévat, nebo musí být semeno přikryté ještě vrstvičkou zeminy, aby vzešlo? Děkuji
Pórek, 26.6.2010
Připojuji se k dotazu, koupila jsem sazeničky na trhu, jak hluboko se sadí, jak a kdy se přihrnují? Mám tasky jen "nitky" Děkuji Petra
Co nasadit na místo po salátu?, 25.6.2010
Děkuji Petra
Co nasadit na místo po salátu?, 25.6.2010
Dobrý den, co ideálně nasadit na místo, kde byl salát? Můžu zase salát, nebo raději něco jiného? A co se všechno dá teď ještě sadit? Napadá mě jen špenát. Děkuji Petra
Jak hluboko zarýt to, co nejde odplevelit?, 8.6.2010
Dobrý den, zem máme kvalitní... jen se bojím, aby to nezačalo prorůstat, tak jsem to chtěla takto využít a zasypat nezaplevelenou zeminou. Když použiju roundap, za jak dlouho plevel odumře a kdy je možné osazovat? Mám jen trochu obavy, zda to vůbec... celý příspěvek >
Jak hluboko zarýt to, co nejde odplevelit?, 7.6.2010
Zdravím,  dala jsem se do zušlechťování poměrně malého kousku dvora (25m), ovšem prorostlého nějakým šíleným plevelem - zem je doslova protkaná sití článkovaných kořenů různé tloušťky a tisíci droboučkých cibulek, ani nevím, jak se to jmenuje -... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika