|
Musí se travní semeno zasypat?, 27.6.2010 Dobrý den,
dosévám menší plochy, které zničil náš pes, půdu jsem prokypčila, smíchala s pískem. Stačí semeno jen rozhodit a zalévat, nebo musí být semeno přikryté ještě vrstvičkou zeminy, aby vzešlo?
Děkuji |  | Pórek, 26.6.2010 Připojuji se k dotazu, koupila jsem sazeničky na trhu, jak hluboko se sadí, jak a kdy se přihrnují? Mám tasky jen "nitky"
Děkuji
Petra |  |
|  | Co nasadit na místo po salátu?, 25.6.2010 Děkuji
Petra |  | Co nasadit na místo po salátu?, 25.6.2010 Dobrý den,
co ideálně nasadit na místo, kde byl salát? Můžu zase salát, nebo raději něco jiného? A co se všechno dá teď ještě sadit? Napadá mě jen špenát.
Děkuji
Petra |  | Jak hluboko zarýt to, co nejde odplevelit?, 8.6.2010 Dobrý den,
zem máme kvalitní... jen se bojím, aby to nezačalo prorůstat, tak jsem to chtěla takto využít a zasypat nezaplevelenou zeminou. Když použiju roundap, za jak dlouho plevel odumře a kdy je možné osazovat? Mám jen trochu obavy, zda to vůbec... celý příspěvek > |  | Jak hluboko zarýt to, co nejde odplevelit?, 7.6.2010 Zdravím,
dala jsem se do zušlechťování poměrně malého kousku dvora (25m), ovšem prorostlého nějakým šíleným plevelem - zem je doslova protkaná sití článkovaných kořenů různé tloušťky a tisíci droboučkých cibulek, ani nevím, jak se to jmenuje -... celý příspěvek > |  |
 |
|