|
Máte zkušenost s bazénem Intex Metal Frame, 3.6.2016  Prosím o radu. Měla jsem bazén Bestway a 3x jsem reklamovala pro tmavé skvrny na límci. Vždy mi poslali bazén nový a letos už mi vrátí peníze. Tak uvažuji o koupi bazénu INTEX METAL FRAME 457/122. Je to takový ten s kovovou konstrukcí.
Máte... celý příspěvek > |
 |
Poznáte, prosím, někdo, co to je?, 22.8.2013  Letos nacházím pod kalinou malé černé válečky, které jsou vroubkované. Nikdy jsem si nic takového nevšimla. Zkoumám okolí kaliny, nikde nic... Zkoušela jsem google a taky jsem nic nenašla.
Myslela jse si, že by to mohl být i trus nějakého... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Žluté skvrny na límci bazénu, 8.7.2012 Tak jsem zatelefonovala a 3x se ubezpečila, že to je myšleno vážně.
Pokud je bazén v záruční době:
Vystřihnout ze stěny bazénu vypouštěcí filtr i s číslem výrobní serie!!! a tohle s dokladem o koupi a vyplněným záručním listem (je... celý příspěvek > |
 |
Žluté skvrny na límci bazénu, 29.6.2012 Také jsme letos po rozbalení zjistili, že na límci jsou žluté lepkavé skvrny na celé polovině. Bazén jsme naplnili a mysleli jsme, že skvrny půjdou umýt - zkusili jsme JAR i jemný CIF a nic nepomohlo!
Když jsem napsala reklamaci, odpověděli,... celý příspěvek > |
 |
Voda pod bazénem, 30.6.2011 Písek není úplně suchý - dá se říct, že jen na povrchu. Napouštěli jsme vodu ze studny a ta je hodně studená. Takže by tam kondenzace být mohla.
Měření mne napadlo až když jsem odeslala příspěvek. Ono té vody mohlo být asi tak 1 možná 2 litry.... celý příspěvek > |
 |
Voda pod bazénem, 30.6.2011 Dobrý den vespolek!
Mám problém s nadzemním nafukovacím bazénem - průměr 4.57m výška 122 cm.
Podklad máme písek, na něm podkladová plachta. Napustili jsme tak 10 cm vody - srovnali dno a zítra chceme naplnit - což je cca 14 m3 vody.
Jenže... asi... celý příspěvek > |
 |
Proč mi odchází lilie?, 18.6.2010 Moc děkuji za radu. Manžel prostě zahází celé záhony kompostem - vůbec nebere na vědomí, že ne všechny kytky potřebují takové hnojení. Jinak - kompost máme dobře vyzrálý - je 3-4letý. |
 |
Proč mi "odchází" lilie?, 3.6.2010  Prosím o radu, co s liliemi - říkám jim "zaté" - správný název je lilium bulbiferum. Dva roky mi nádherně kvetly - na jednom stonku 7 až 10 kalichů. Letos vyhnaly tenké stonečky a mají jeden kalíšek - takové malé chudinky. Po odkvětu vždy... celý příspěvek > |
 |
Miscanthus zebrinus - vymizelo pruhování, 22.5.2010 Tak Baumax mne vůbec nenapadnul. A přitom jsme tam před odjezdem na chatu kupovali přívěsný vozík. Ach joooo...
Děkuji za radu - určitě se tam podívám. Letos už je možná pozdě, ale zeptat se tam můžu, že? |
 |
Miscanthus zebrinus - vymizelo pruhování, 22.5.2010 To je nádhera. Bohužel, jsem na chatě v Ledči nad Sázavou. Hned bych přijela - takovou krásu nutně potřebuji podaří
Takže budu hledat dál a snad někde budou tuto trávu mít.
Děkuji
Danica |
 |
|
 |
Miscanthus zebrinus - vymizelo pruhování, 16.5.2010 Konečně jsem našla trávu, kterou hledám už dva roky. Poradíte mi, kde je možné ji koupit? U Starkla jsem se dotazovala a nemají ji. Ani v dalších dvou zahradnictvích není. Moc se mi líbí a chtěla bych jí koupit. KDE
Děkuji
Danica |
 |
Prosím o radu jak napravit chybu, 5.5.2010  Jarmilko, mně se to nezdá tak zlé, jak to teď vypadá. Měla jsem také podobný problém, když si můj manžel usmyslel, že postaví skleník. A protože je veliký kutil, tak to nebyl krásný kupovaný, ale sám do vyrobil. Po dokončení to vypadalo opravdu... celý příspěvek > |
 |
Co mám na zahradě?, 4.5.2010 Dobrý den, už jste udělala foto keříku? Jsem zvědavá, jestli je to ten co mám já. Je zajímavé, že jsem nikde na našich stránkách na něj nenarazila. Pouze na zahraničních. To je tak vzácný?
Danica |
 |
Co mám na zahradě?, 3.5.2010  Už se také přikláním k tomu, že je to vrba Salix eleagnos. Na jednom italském serveru jsem našla obrázek, který odpovídá tomu, když jehnědy "uzrají"... |
 |
Co mám na zahradě?, 3.5.2010 No, ono to vypadá jako jehnědky, to jo. Jenže místo nějakých plodů je z nich nakonec větvička s lístečky. Později nafotím a přidám. Keřík je opadavý a listy pak na zemi úplně zčernají. Jinak ta fotka se sněhem je focená vloni, kdy nám tady napadl... celý příspěvek > |
 |