Příspěvky uživatele - ori

Jak použít Algea away na zelené řasy v jezírku, 11.7.2011
Má někdo z vás zkušenost s použitím kyseliny citronové? Výrobek který mi doporučil můj "jezírkář" a který je taky pěkně drahý má totiž psanou jako účinnou látku Citric Acid a to s dávkováním (přepočteno dle udaného obsahu v balení) 5,25 g na 100 m3... celý příspěvek >
Jezírkový vysavač - prosím poradte, 29.6.2011
Jednoznačně zvolte dvoukomorový vysavač. Stejný stroj jako Pondovac4 je Gardena SR2000, jen jiné barvy. Tu mám a jsem spokojený, předtím jsem měl možnost vyzkoušet (dlouhodobě) také jednokomorovou verzi a pro jezírko vašich rozměrů bych ho nikdy... celý příspěvek >
Čistící robot - automatický vysavač, 2.7.2010
Máte někdo zkušenosti s automatickým vysavačem - čistícím robotem?
Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 30.5.2010
Bunkery mohou být jiná záležitost jednak kvůli prášení po úderu a jednak kvůli šetření. Možná jste si všiml, že co hřiště to jiný písek v bunkerech. Od bílých křemičitých po žluté kopané. Některá hřiště mají ve svém technickém sektoru... celý příspěvek >
Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 26.5.2010
Kaznějov má i vhodný písek. Ten používají i některá golfová hřiště. Máte celkem kliku jestli je to v dosahu.
Pískování trávníku - jaký písek lze použít, 6.4.2010
Je to spíš na diskuzi "KDE SEHNAT PÍSEK", ale tu jsem tu nenašel, proto to připojuji sem. Osobně jsem našel asi již zmiňovaný sklopisek.cz. Bohužel to mám skoro 200 km - závidím všem v blízkosti. V místě seženu tak akorát křemičitý... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika