Příspěvky uživatele - Brasica1

Pěstování lilií, 18.7.2011 Obsahuje fotku
lilie pěstuji už několik let v normální zemině jen jsem přidala rašelinu a zjara obsypu cereritem, Odolnější jsou asijské.ale i některé orientální se mi daří -mají nádhernou vúni.
Co vám právě kvete a raší, 16.4.2011 Obsahuje fotku
nejkrásněji te kvetou tulipány
Žáby, 13.4.2011
V jezírku se mi objevila žabí vajíčka na netu jsem se dočetla, že pulci jedí řasy a vyčistí jezírko lépe než chemie
Co vám právě kvete a raší, 1.4.2011 Obsahuje fotku
kvetou narcisy, tulipánky,čemeříce...
Neznáte někdo mou pokojovou rostlinu?, 24.2.2011
prohlédla jsem knihy o pokojových rostlinách a nemohla by to být-Globba atrosanguinea nebo jiná Globba...-zkuste se podívat na obrázky na google jestli to nebude ta vaše květina
Nevyzkoušené cibuloviny, 18.2.2011
koupila jsem si tyto cibuloviny Nerine alba, Ornithogalum Saundersiae, Lycoris Aurea ještě jsem je nezkoušela pěstovat-máte s nimi nějaké zkušenosti?
Číhání na jaro, 6.2.2011 Obsahuje fotku
 tak co už vám něco kvete? To je moje- První jarní kvítí-talovíny
Crinum powellii, 25.11.2010
Před pěti lety jsem dostala 2 malé cibulky.Pěstuji je přes léto v květináči na jihovýchodní straně.Přes zimu je mám ve tmě ve sklepě, bez zálivky.Vloní i letos vykvetly.
Hyacinty kvetou ted, co delat?, 14.11.2010
já jsem dnes viděla kvést petrklíče
Slunečnice, 10.11.2010 Obsahuje fotku
sezona letniček skončila ale ještě poslouží jako krmítko pro hladové sýkorky
Zázraky v zahradě, 3.11.2010 Obsahuje fotku
poslední kytičky
Krásky léta, 29.10.2010 Obsahuje fotku
nocenka
Krásky léta, 27.10.2010 Obsahuje fotku
kaly
Zazimovanie modrej hortenzie, 14.10.2010 Obsahuje fotku
Já na zimu také obsypávám listím, ale květy odstřihnu až zjara jak píšete že raší pozdějí, tak je opravdu lepší střihání suchých větviček neuspěchat a počkat až když se pořádně zazelená, aby zůstaly květy modré tak od dubna obsypávám hnojivem na... celý příspěvek >
Ibišek, 14.10.2010 Obsahuje fotku
Já jsem naopak slyšela o ibišku že je to květina vhodná do ložnic.určitě není jedovatý.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika