Příspěvky uživatele - wotan

Koi kapry nebo Karasy do 3000l, 3.11.2010
Dobrý den.Předpokládím, že už neplavou vubec.Pokud ještě ano, tak je musíte usmrtit.Zbytečně se trápí.
Zazimování malého jezírka, 28.8.2010
Dobry den.Ja bych taky nechal lekniny ve vodě.To samé pobřežní rostliny.Nevim jaké máte rybky.Ale zlatí karasy bez problemu přežijí.K odvedeni plynu a přivodu kysliku postačí bohatě recept starých rybařu.Otýpka rákosu která se necha na stojato... celý příspěvek >
Co použit jako filtr do jezirkove filtrace?, 10.8.2010
Dobrý den.Já použil obyčejný, co se dává do matrací.Mnohem lepší je samozřejmě filtrační.Odpovídá tomu bohužel i cena.Ta je několikanasobná.
Proč ta voda není průhledná?, 3.8.2010
Dobrý den.Časem se voda trošku zlepší.Ale zazrak to nebude.Už proto, že dochází k vypařování vody a dopouštění nové.Navíc já po zimě vodu vypouštím a čistím celé jezirko+přesazuji lekníny. Měl jsem stejny problém s vodou.Ryby byli vidět, jen při... celý příspěvek >
Bazén Tampa, 6.6.2010
Měl jsem tento typ bazenu několik let.Byl jsem s ním spokojen.Určitě budete potřebovat filtraci.Většinou stačí ta, co je k bazénu dodávana.Tedy pokud kupujete cely set.
Jeseni, 8.5.2010
Dobrý den.V mém jezírku mám 7 jesenu.Jezírko má obsah 15 000 litru.Naprostou většinu dne se drží u hladiny.Neunavně krouží dokola a hledají co sezobnou.Pokud se ukáži na břehu, tak se přiženou hned ke mě a čekají co dostanou.Až po nich připlují... celý příspěvek >
UV lampa, 27.3.2010
Dobrý den.Zakoupil jsem před rokem filtrační set MLF 7000/UVC 11.Součastí je UV lampa s označenim na plastu UVC 11,Type 16 14, TC-S.Vyrobce lampy je podle udaje prodejce Oase.Bohužel mi při čištění upadla křemíková trubice.Prodejce nevede trubice... celý příspěvek >
Zelena voda v jezírku, 24.3.2010
Děkuji za odpověd.Taky jsem si myslel, že filtr nebude mít dostatečnou učinost.Chtěl bych Vás poprosit o doporučení typu fitru.Podle příspěvku od Vás zde na foru, bych řekl, že se vyznáte.Tak dám na Vás.Děkuji
Zelena voda v jezírku, 23.3.2010
Dobrý den.Mám jezírko o objemu 7000l.Rybí osadka je 10 karasu(10-15 cm)+5 jesenu(15-20 cm).Zakoupil jsem filtrační set pro jezirka o 7000 l objemu.Nápln filtru:2 molitany, hruby a jemný, lavové kameny a plastové segmenty.Součástí setu je i UV... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika