|
Koi kapry nebo Karasy do 3000l, 3.11.2010 Dobrý den.Předpokládím, že už neplavou vubec.Pokud ještě ano, tak je musíte usmrtit.Zbytečně se trápí. |
 |
Zazimování malého jezírka, 28.8.2010 Dobry den.Ja bych taky nechal lekniny ve vodě.To samé pobřežní rostliny.Nevim jaké máte rybky.Ale zlatí karasy bez problemu přežijí.K odvedeni plynu a přivodu kysliku postačí bohatě recept starých rybařu.Otýpka rákosu která se necha na stojato... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Co použit jako filtr do jezirkove filtrace?, 10.8.2010 Dobrý den.Já použil obyčejný, co se dává do matrací.Mnohem lepší je samozřejmě filtrační.Odpovídá tomu bohužel i cena.Ta je několikanasobná. |
 |
Proč ta voda není průhledná?, 3.8.2010 Dobrý den.Časem se voda trošku zlepší.Ale zazrak to nebude.Už proto, že dochází k vypařování vody a dopouštění nové.Navíc já po zimě vodu vypouštím a čistím celé jezirko+přesazuji lekníny.
Měl jsem stejny problém s vodou.Ryby byli vidět, jen při... celý příspěvek > |
 |
Bazén Tampa, 6.6.2010 Měl jsem tento typ bazenu několik let.Byl jsem s ním spokojen.Určitě budete potřebovat filtraci.Většinou stačí ta, co je k bazénu dodávana.Tedy pokud kupujete cely set. |
 |
Jeseni, 8.5.2010 Dobrý den.V mém jezírku mám 7 jesenu.Jezírko má obsah 15 000 litru.Naprostou většinu dne se drží u hladiny.Neunavně krouží dokola a hledají co sezobnou.Pokud se ukáži na břehu, tak se přiženou hned ke mě a čekají co dostanou.Až po nich připlují... celý příspěvek > |
 |
UV lampa, 27.3.2010 Dobrý den.Zakoupil jsem před rokem filtrační set MLF 7000/UVC 11.Součastí je UV lampa s označenim na plastu UVC 11,Type 16 14, TC-S.Vyrobce lampy je podle udaje prodejce Oase.Bohužel mi při čištění upadla křemíková trubice.Prodejce nevede trubice... celý příspěvek > |
 |
Zelena voda v jezírku, 24.3.2010 Děkuji za odpověd.Taky jsem si myslel, že filtr nebude mít dostatečnou učinost.Chtěl bych Vás poprosit o doporučení typu fitru.Podle příspěvku od Vás zde na foru, bych řekl, že se vyznáte.Tak dám na Vás.Děkuji |
 |
Zelena voda v jezírku, 23.3.2010 Dobrý den.Mám jezírko o objemu 7000l.Rybí osadka je 10 karasu(10-15 cm)+5 jesenu(15-20 cm).Zakoupil jsem filtrační set pro jezirka o 7000 l objemu.Nápln filtru:2 molitany, hruby a jemný, lavové kameny a plastové segmenty.Součástí setu je i UV... celý příspěvek > |
 |