|
přeslička, 1.10.2004 Mohllo by pomoci zapravení vápníku do půdy. Přeslička roste v kyselé půdě.
Alice |  | přísavník, 1.10.2004 Opravuji - ne přísavník pětilistý ale přísavník révovitý (Parthenocissus vitacea) |  |
|  | mučenka, 1.10.2004 Dobrý den,
Passiflora - mučenka pěstovaná přes léto venku v nádobě se musí v době kdy teploty začnou klesat pod +10°C seříznout o 1/3 a přestěhovat na chodbu, kde přezimuje při teplotě +12 až +15°C. Tropické druhy vyžadují celoročně vyšší teploty... celý příspěvek > |  | pergola, 1.10.2004 Pokud je pergola masivní, tak by se na slunce hodila wistarie. Rychle roste, je ovíjivá, má krásné listy i květy(jedovatá semena). Do polostínu se hodí bud přísavník pětilistý (nutno zpočátku navést dráty - není ovíjivý, má jen úponky, na podzim se... celý příspěvek > |  | přísvníka, 1.10.2004  Tento přísavník lze množit hřížením. Nejlépe na jaře (duben) a do podzimu máte nové sazenice.
Alice |  | přísavník, 30.9.2004  Dobrý den,
překvapuje mne, že na něj nemůžete narazit v zahradnictvích. Mám ho na zahradě, takže bych Vám mohla nabídnout zdarma několik řízků. (Dá se množit mnoha způsoby - řízky dřevitými i bylinnými, hřížením i semenem).Ozvěte se mi na mail,... celý příspěvek > |  |
 |
|