|
Prvé plody, 24.5.2010 vďaka nechám tomu voľný priebeh =) |
 |
Prvé plody, 23.5.2010 ahojte prosím vás je pravda, že treba otrhať plody aby sa stromček navysílil??? má len 3 konáre a na každom 1 slivku, mám to otrhať? kedy? platí to aj pri višniach??? vďaka za odpovede |
 |
|
 |
Ako ostrihať 2-krát, 11.3.2010 vďaka Vám všetkým za rady už som múdrejší...=) a ešte sa spýtam môžem použiť konsko:kravskú močovinu - 1:2 na prihnojovanie ovocných stromov počas vegetácie a dozrievania plodov??? |
 |
Ako ostrihať 2-krát, 9.3.2010  tu je tá jedna Stanleyovka zo všetkých strán... prosím o presné znázornenie kde a čo ucvaknúť mám ich päť ks sliviek ostatné si už domyslím lebo 1. krát zakladám korunku... nov. 2oo8 som ich zasadil, mali 2m /// apr. 2oo9 som ich všetky cvakol asi 8o... celý příspěvek > |
 |
Ako ostrihať 2-krát, 9.3.2010 ok pridám nové foto piatich sliviek z dvoch strán večer asi o 18:oo zatiaľ vďaka |
 |
Ako ostrihať 2-krát, 9.3.2010 nie veď to mi tam narástlo do jesene, ja ho do týždňa ucvaknem, ale čo koruna? korunu neviem vytvoriť... =( |
 |
Ako ostrihať 2-krát, 7.3.2010 prosím keby ste mi naznačili presne kde ich ocvakať a kedy??? vďaka |
 |
Ako ostrihať 2. krát, 7.3.2010  ahoj prosím Vás poradíte mi ako mám ostrihať stanley slivky 1. krát som ich cvakol asi 80 cm od zeme a teraz po roku ako??? peter-yamaha@azet.sk |
 |