Příspěvky uživatele - Fíček

Obrácené otevření okna ve skleníku, 10.1.2012
Mám takto udělané okna na skleníku již několik let, otvírá se mi okno o velikosti 2 x 1,5 m (je z polykarbonátu) a nemám k tomu výhrady. Udělal jsem to takto, kvůli větru, jinak by mi to podebral  a vyrval.  Tak se mi otvírá po větru.
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 12.11.2011
Ten strojek jsem dělal postupně, bez nákresu.Nepamatuji si rozměry.Musím ho nejdřív zkreslit a pak bych ho poslal.
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 6.11.2011 Obsahuje fotku
Dodávám fotky toho sázeče
Ruční secí strojek Agrozet Roudnice, 2.11.2011
Na jaře jsem dělal pro kamaráda sázeč, protože ho taky nemohl sehnat.Sází s tím řepu, kukuřici i hrách. Vyměňují se tam jen destičky podle toho, co se sází.Dá se tam nastavit i vzdálenost semen (20 a 30 cm). Je s tím docela spokojenej, ale nedělal... celý příspěvek >
V létě se neudí?, 29.6.2010
Udí se i vlétě, ale maso, které máte naložené, do uzení Vám nesmí projít teplem nebo se nějak ohřát.Zpracovávat se musí (pokud můžete) při stejné teplotě, jak bylo naloženo,to je chladné
Automatické čerpadlo pro zavlažování z nádrže na dešťovou vodu, 28.4.2010
Ještě bych měl takový návrh.Zkusit zařadit před čerpadlo (vodárnu),,škrtící ventil,, který Vám bude propouštět jen potřebné množství vody a tím Vám nebude kolísat tlak.Čerpadlo nebude mít takovou zátěž, ale mohou vznikat bublinky, ale to se dá taky... celý příspěvek >
Podpěra pro fazole, 14.4.2010
Já jsem si v tu chvíli nemohl vzpomenout na,,kari,, síť.Mám z ní udělané dvě stěny, jednu pro pnoucí růže, které mi oddělují kompostový prostor a druhou, která mi kryje zeď.A když se to natře vhodnou barvou, tak ani nevíte, že je tam.
Podpěra pro fazole, 13.4.2010
A co použít,,betonářskou síť,,.Mám z toho udělanou opěru pro okurky, takovou trojnožku ve skleníku.Používáme to víc jak 5 let, je to stabilní a po sklizni to jen strhám, bez poškození opěry a poskládám na sebe.
Vyplatí se dnes ještě pěstovat brambory?, 8.4.2010
Má skleník (polykarbonát) vic jak za 25 000, a myslíte, že se mi to někdy vyplatí?Ale jen to, že je to z vlastní produkce, tak to sotjí za to.Vím co tam dám a když si to vezmu hned, je to to nej.
Skleník z polykarbonátu, 7.4.2010
S tím silikonem bych to dole nepřehánel, spíše na hoře.Udělal jsem si taky skleník z polykarbonátu.Pokud to uděláte dole, jak já, zkondenzovala mi tam voda a pak jsem to musel jehlou propichovat, aby vytekla.A ta páska, nevím co jsem to měl, ale za... celý příspěvek >
Automatické čerpadlo pro zavlažování z nádrže na dešťovou vodu, 5.4.2010
Pokud bych se mohl připojit, já mám udělaný vrt a normální zahradní čerpadlo.Z vrtu (asi 5 m hluboko) čerpám tímto čerpadlem do nádrže vodu a potom až se ohřeje v nádrži, tak si ho přečerpávám přez tlakovou nádrzku (tím samým čerpadlem) po zahradě... celý příspěvek >
Spirálové tyče, 23.3.2010
Měl jsem podobné problémy se spirálovými tyčemi.Jednak byly krátké a vratké, tak jsem si je udělal z drátu, co je na venkovní uzemění (bleskosvod).Je to sice z tvrdšího materiálu, ale je zde i povrchová uprava a při výšce 170 cm je to perfektní.Musel... celý příspěvek >
Lis na malé balíky sena, 8.3.2010
P.S. U té páky si musíte zvolit sám poměr ramen, jednak vůči stlačení a vůči Vám
Lis na malé balíky sena, 8.3.2010
Jak jsem již psal, asi 5 minut, ale záleží jak je velká bedna.Ze začátku jen je to horší, ale pak to jde rycheji a seno by bylo dobré trochu prosolovat, jednak kvůli uskladnění, tak i pro zvířata.
Lis na malé balíky sena, 7.3.2010 Obsahuje fotku
Omlouvám se, ale nedaří se mi to sem vložit.Nejsem s tímto krámem zatím moc kamarád.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika