|
Přehazování kompostu, 11.8.2011 Díky za reakce. Marec |  | Rozmačkání švestek, 11.8.2011 Děkuji za odpovědi. Kde se dají koupit ty ušlechtilé kvasinky? Marec |  |
|  | Přehazování kompostu, 9.8.2011 Zdravím,
prosím o radu. Na jaře jsem založil kompost. Zatím jsem ho nepřehazoval, měl bych to ještě před zimou udělat? Děkuji všem za rady. Marec |  | Rozmačkání švestek, 9.8.2011 Zdarvím všechny.
Začínám sbírat švestky do majče. Nevím proč, ale padá to nějak brzo. Tady v diskuzích jsem se dočetl, že je vhodné část švestek rozmačkat. Budu ale sud sbírat průběžně, mám tedy rozmačkat již ze začátku, nebo počkat až později?... celý příspěvek > |  | Stará jabloň, 5.10.2010 Děkuji za radu. Marec |  | Stará jabloň, 4.10.2010  Dobrý den,
prosím o radu. Mám na zahradě starou jabloň a chtěl bych dvě boční větve odříznout. Jsou celkem silné a otázka zní, zda to nebude pro strom moc radikální řez.
Další otázka, co nejlépe udělat s dutinou ve stromu.
Děkuji za odpověď.... celý příspěvek > |  | Ošetření Jabloňě, 20.9.2010  Zdravím,
mohl by mi někdo poradit, jakým způsobem nejlépe ošetřovat vyfocenou jabloň? Listy i plody jsou něčím napadené a červivé. Ani nevím co je to za odrůdu, ale chtěl bych tento strom pokud možno ponechat.Díky za radu. Marec |  | Listy hrušně, 6.6.2010  Dobrý den, nejsem odborník na nemoci stromů, na zahradě máme hrušku a má nějaké skvrny na listech. Co bych měl udělat abych ji zbavil této choroby. Děkuji za radu Marek |  |
 |
|