Příspěvky uživatele - Marec

Přehazování kompostu, 11.8.2011
Díky za reakce. Marec
Rozmačkání švestek, 11.8.2011
Děkuji za odpovědi. Kde se dají koupit ty ušlechtilé kvasinky? Marec
Přehazování kompostu, 9.8.2011
Zdravím, prosím o radu. Na jaře jsem založil kompost. Zatím jsem ho nepřehazoval, měl bych to ještě před zimou udělat? Děkuji všem za rady. Marec
Rozmačkání švestek, 9.8.2011
Zdarvím všechny. Začínám sbírat švestky do majče. Nevím proč, ale padá to nějak brzo. Tady v diskuzích jsem se dočetl, že je vhodné část švestek rozmačkat. Budu ale sud sbírat průběžně, mám tedy rozmačkat již ze začátku, nebo počkat až později?... celý příspěvek >
Stará jabloň, 5.10.2010
Děkuji za radu. Marec
Stará jabloň, 4.10.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím o radu. Mám na zahradě starou jabloň a chtěl bych dvě boční větve odříznout. Jsou celkem silné a otázka zní, zda to nebude pro strom moc radikální řez. Další otázka, co nejlépe udělat s dutinou ve stromu. Děkuji za odpověď.... celý příspěvek >
Ošetření Jabloňě, 20.9.2010 Obsahuje fotku
Zdravím, mohl by mi někdo poradit, jakým způsobem nejlépe ošetřovat vyfocenou jabloň? Listy i plody jsou něčím napadené a červivé. Ani nevím co je to za odrůdu, ale chtěl bych tento strom pokud možno ponechat.Díky za radu. Marec
Listy hrušně, 6.6.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, nejsem odborník na nemoci stromů, na zahradě máme hrušku a má nějaké skvrny na listech. Co bych měl udělat abych ji zbavil této choroby. Děkuji za radu Marek
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika