 |
Zelný salát jako v restauraci, 11.3.2010 Dobrý den, zelí nesolte, pouze zalejte sladkokyselým nálevem.
Jiří P. |  | Peceni grilovani v plech bedne, 13.2.2010 Barvu mi donesl známý ve sklenici, takže název nevím. Gril je pouze natřený bez vytvrzování. První zatopení bylo asi 2 hodiny naprázdno. Další už s beranem naostro. |  |
|  | Peceni grilovani v plech bedne, 13.2.2010 Je to natřené kamnářskou barvou. |  | Peceni grilovani v plech bedne, 9.2.2010 Topíte dřevem, kouř prochází vnitřkem pece. Ven se dostává otvory ve víku. Regulace pomocí klapek - jsou vidět na obrázku vlevo. Po třech hodinách začínáte ořezávat. Chutná opravdu jako na ohni. Tuk odkapáva drážkou vespod do kbelíku. |  | Peceni grilovani v plech bedne, 6.2.2010  Dobrý den,
vše funguje jako pec, takže ohniště z boku nevadí. Navíc tuk kape bokem. U mého grilu stačí asi co 15 min pootočit klikou o 90° a zajistit- není potřeba motor s převodovkou. Délka 130 cm. |  |
|