Příspěvky uživatele - Jiří P.

Zelný salát jako v restauraci, 11.3.2010
Dobrý den, zelí nesolte, pouze zalejte sladkokyselým nálevem. Jiří P.
Peceni grilovani v plech bedne, 13.2.2010
Barvu mi donesl známý ve sklenici, takže název nevím. Gril je pouze natřený bez vytvrzování. První zatopení bylo asi 2 hodiny naprázdno. Další už s beranem naostro.
Peceni grilovani v plech bedne, 13.2.2010
Je to natřené kamnářskou barvou.
Peceni grilovani v plech bedne, 9.2.2010
Topíte dřevem, kouř prochází vnitřkem pece. Ven se dostává otvory ve víku. Regulace pomocí klapek - jsou vidět na obrázku vlevo. Po třech hodinách začínáte ořezávat. Chutná opravdu jako na ohni. Tuk odkapáva drážkou vespod do kbelíku.
Peceni grilovani v plech bedne, 6.2.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, vše funguje jako pec, takže ohniště z boku nevadí. Navíc tuk kape bokem. U mého grilu stačí asi co 15 min pootočit klikou o 90° a zajistit- není potřeba motor s převodovkou. Délka 130 cm.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika