|
Pochlubte se svojí zahrádkou, 17.9.2010  Ještě pár fotek... |  | Co jsem si to vypěstovala ze semínka?, 18.5.2010 Děkuji vám, divizny moc neznám, možná tu žlutou bych poznala, ale tuto květinu jsem fakt nepoznala... |  |
|  | Co jsem si to vypěstovala ze semínka?, 18.5.2010  Nevíte prosím někdo, co mě to vyrostlo za trvalku?Loni jsem koupila směs vysokých trvalek a letos na jaře mě vykvetly tyto květiny, ještě jsem se s nimi nikdy nesetkala, tak nevím název.Děkuji předem. |  | Nekvetou nějak brzy?, 18.5.2010  Tady je ta fotka čechravy, v jakém stadiu mě už roste na zahrádce.Poupata jsou ještě malinká, ale snad se už oteplí a bude svítit sluníčko a brzo snad vykvete! |  | Prosím, co je to za rostlinu, 16.5.2010  Taky sem zkusím dát ten můj co mám na skalce: |  | Nekvetou nějak brzy?, 15.5.2010 Čechravu nafotím zítra, tak ji sem během dopoledne také vložím. |  | Nekvetou nějak brzy?, 15.5.2010  Ted jsem byla na zahradě vyfotit hortenzii velkolistou s poupaty, snad se mě to podaří sem vložit. |  | Zasazení kany, 4.2.2010 Dobrý den, potřebovala bych od někoho poradit, jak mám zasadit kanu, pokud ji chci dát přirychlit v únoru do květináče.Zda ji mám celou zasypat hlínou nebo má kousek vyčnívat nad hlínu.Děkuji předem za odpověd. |  |
 |
|