|
Semena ze zahraničí, 25.1.2010 Mirku, díky jste |  | Semena ze zahraničí, 25.1.2010 Mirku, sázím poprvé do Agroperlitu, je normální, že se mi zdá i po zalití že je to suché?mám too nějak prolévat nebo si to nasákne vodu samo z toho co proteklo do misky pod tím?Díky za radu |  |
|  | Semena ze zahraničí, 24.1.2010 To jim v tom Rusku hezky vymrznou slimáci, háďátka atd, |  | Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 24.1.2010 Nohel Garden má asi 3km, v pondělí se tam vydám. Já se snad pustím i do těch paprik.Vloni něco bylo, ale říkala jsem si že na ně už vy,,,Vedle jsme četla o melounech-mám zas brouka v hlavě.To abych zryla a zvětšila užitkovu část zahrady,,,,a to jsem... celý příspěvek > |  | Semena ze zahraničí, 24.1.2010 Mirku-vy pěstujete jahody ze semínek? Kdy začnou plodit? asi až další rok, že?Letos se to na stojanech s osivem jahod jen hemží, ale nějak se mi tomu nechce věřit. |  | Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 24.1.2010 oni to osivo mají často v e-shopech, ale ta stovka za poštovné se mi tedy nechce dávat.Já to určitě seženu Semínka z německa mě vyšla skoro na 400kč
Budete někdo sázet v dohledné době hrách?
Mirku-až tady náhodou nakouknete, koukala jsem na ostatní... celý příspěvek > |  | Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 23.1.2010 No tak na mochyni jsem nenarzila ani v Praze ani na vesniciale spíš je to tím, že t o teprv začínjaí do obchodů navážet. štěteček snad nebude třeba, jelikož to vše roste pomaleji než začnou delší dny, když budou teplé březnové a dubnové dny tak to... celý příspěvek > |  | Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 22.1.2010 Já měla Vilmu 2x za sebou v domění, že je to ta správná odrůda z předešlé sezony -měla jsem tehdy 2odrůdy cherry rajčátek, ale spletla jsem se, přijde mi citlivá na sucho, na déšť, plody týden co týden menší, Třeba Vy s ní budet spokojená.Semínka... celý příspěvek > |  | Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 22.1.2010 Tak ať je ůroda bokatá já používám lahve od minerálek které odříznu, je to hezky hluboký. Dáváte nějaká rajčata do skelníku a když tak cca kdy?Tak ať už nám ta zima rychle uteče. |  | Kdy poprve presazovat sazenicky zeleniny, 22.1.2010 Zanpets.to ale budete ještě jednou ty sazenice přesazovat? mají dost malé nádobky.H.R |  |
|  | Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 22.1.2010 Zamptnes-jste s odrůdou Vilma spokojená?
já zasela černá, oranž koktejlová rajčata, zelená a černá masitá, bazalku a okurku Marta..další asi až za týden, mám strach zda to není moc brzy. Nemůžu sehnat Mochyni a rajče Bejbino.jen co sleze sníh,... celý příspěvek > |  | Semena ze zahraničí, 17.1.2010 Tak jsem celá napnutá-natěšená. semínka z Německa jsou od pátku na cestě do ČR. v e-shopu to poslali velice rychle od objednání do 3 dnů. Paní je velice ochotná-komunikace bezvadná. Pokud chcete na paní kontak můžu přeposlat. Už jen koupit perlit a... celý příspěvek > |  | Semena ze zahraničí, 13.1.2010 Mirku-děkuji za vyčerpávající odpověď.letos to udělám podle Vašeho návodu.
H.R |  | Semena ze zahraničí, 12.1.2010 Mám ještě dotaz, jak sázíte rajčata-aby sazenice nebyla tenká a tzv.vyčouhlá? můj táta má vždy takové pěkné silné, dává ja na okno a naproti oknu má na míru uřízlé zrcádko které připevní na misku se sazenicema.já mám vždy mrzáčky, navíc mi říká, že... celý příspěvek > |  | Semena ze zahraničí, 12.1.2010 Mirku-ty stránky jsou bezvadný, mají to dobře rozdělené a ceny taky hezké, já objednala balení 10ks semínek za 2,50 e jestli mi to sežere plíseń tak budu hodně smutná |  |
 |
|