Příspěvky uživatele - Hana R.

Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 29.1.2010
Ema.já mám semínka z německa, píší že jich tam má být 10ks, ale jejich tam určitě víc,,jen tedy se mi zdá, že nějak nelezou tedy nelezou ani ta z ČR, tahám to očima asi 100x denně :-D
Nemluvím o tom jak je to pro děti výchovné, že pomáhají zasadit semínko, zalívat,pak to snědí, pomáhají třeba zavařovat a v zimě když si dávají marmeládu na palačinky tak se bavíme o tom, jak od semínka jsme se o to všichni starali.
No třeba domácí marmelády jsou nejlepší, nebo hrušková povidla,,,to se myslím vážně vyplatía ani se mi to nezdá nějak náročné, zvlášť když mám myčku, to jde bezvadně, lepší než to ovoce házet na kompost. My děláme slivku každý 2 rok. letos chci... celý příspěvek >
Zanet-jak píšešete o počtu semínek, tak vždy když je třeba 10 semínek v balení tak 2 jsou totální propadáky, že je ani nezkouším zasadit. Ceny třeba v Bauhasu.koupila jsme okurky za 29kčbalení a drogerii na vsi totéž za 18kč, Ale u zahrádkáření se... celý příspěvek >
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 28.1.2010
zanet-vysejete v dubnu a sklízet budete ještě v říjnu,,, ale já tedy ty vysvětlivky vždy chápala tak, že ten výsev je zakládání sazenic doma do kelímků, přeci nikdo nedává semínka rajčat rovnou do hlíny do skleníku
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 28.1.2010
Všimli jste si, že konec trvanlivosti -expirace, semínek je vždy 12měsíc toho roku co se dostanou semínka na trh ačkoliv je to balené již 2roky předem?já si toho všimla už v loni.Asi nechtějí, aby Vám sáček vydžel na 2x.spousta lidí koupí raději nové... celý příspěvek >
Artyčoky, 27.1.2010
No to je paráda. Já jedla artyčoky hodně ve španělsku a tam mi to chutnalo moc tak se nedivím těm myškám. Zítra se podívám po osivu. Jen mě poslední dobou nějak nesedí popisky na sáčcích se semínkama.proto se radím tady
Artyčoky, 27.1.2010
Děkuji za odpoˇvěď, můžete mi napsat stručně, zda se bylina předpěstovává a jak velká je uroda z jedné rostliny?koukala jsem po osivu a zatím našla jen artyčok černý,.Díky H
Artyčoky, 26.1.2010
Dobrý den, zkoušel jste někdo pěstovat v ĆR Artyčoky? Díky H.R
Semena ze zahraničí, 26.1.2010
Já nedávnou koupila sušená cherry jačátka a byla to paráda,,,jen tedy když jsem viděla že je nakoupují za 38kč a já platila jako zákazník 98 Kč
Semena ze zahraničí, 26.1.2010
Je tedy fakt, že od tédoby, co se účastním debat o rajských tak bych je jedla až bych praskla, jenže ta kupovaná nemají vůbech chuť tak nekupuju. Chtěla bych letos něco usušit a naložit do oleje, těším se taky na Gaspacho, to můžeme..mňam,ňam
Růže a sníh, 25.1.2010
Přesně, pokud není růže čerstvě vysazená, nebo nemá zbytečně mnoho mladých výhonů po nesprávném podzimním řezu, tak jí nic nehrozí.Te´d s tím stejně nic nenaděláte.Ruže je někdy veliký nezmar. Sníh a mráz naopak dokáže zničit spustu škůdců.
Semena ze zahraničí, 25.1.2010
Mirku-pár melounků kolik máte cca metrů2 na pěstování zeleniny?
Semena ze zahraničí, 25.1.2010 Obsahuje fotku
No to čekání je někdy nepříjemné.Já měla semínak do týdne doma, což je paráda.
Semena ze zahraničí, 25.1.2010
Tak já mám v chalupě ajiž i v perlitu pár německých semínek.odrůdy Tomaten Goldita, Green Bell pepper, Pol robson, Black chery.
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika