Příspěvky uživatele - matkoo

Zapach, aky som necakal, 10.9.2012
Zdravim vsetkych, obraciam sa na vas s prosbou o radu... Zaciatkom lete sme kupili mensi bazen, 3.6m, hladal som miesto kam s nim a rozhodli sme sa ze obetujeme kus travy. Na travu sme dali maekku foliu, na nu bazen... vsetko bolo OK, deti sa... celý příspěvek >
Slnko, vlhko, tazsia poda: poradte aky ihlicnan do 3-4 m, 17.5.2012
Vdaka za tipy, pozriem si o nich dalsie informacie... Este som nasiel pajehlicnik/dazdnikovec (Sciadopitys verticillata). Co si o nom myslite? Zniesol by taketo podmienky? Vdaka Martin
Slnko, vlhko, tazsia poda: poradte aky ihlicnan do 3-4 m, 14.5.2012
Priatelia rad by som sa poradil, aky ihlicnan si umiestnit do rohu zahrady... Ide o slnecne stanoviste, hned vedla zavlazovaneho travnika a poda je tazsie priepustna, lokalita Bratislava. Neplanujem nic vysoke, po rokoch max 3-4 metre, aky strom... celý příspěvek >
Salix caprea, 24.4.2012
Priatelia, mam problem s touto vrbou tiez... Kupil som ju cca pred mesiacom, hned som ju zasadil, mala uz "kocicky". Zial odvtedy sa nijak nezmenila, akurat par "kociciek" opadalo. Nerasi listy, nic sa nedeje. Mam blby pocit, ze je po nej... celý příspěvek >
Kosacka black&decker, 11.4.2012
Priatelia Nemate nahodou niekto skusenost s kosackami Black&Decker? Hladam elektricku kosacku a padla mi do oka Black&Decker EMAX 42I. Mam 220m2 travy vedla domu, s pristupom k elektrine nie je problem. Vdaka Martin
Sango Kaku - keř nebo strom?, 18.3.2012
no, starkl ma na stranke napisane 300-400 cm. asi nie do 5 rokov, ale zda sa mi to moc. martin
Živý plot z paviniča (psí víno) a brečtanu po 10-15 rokoch, 9.1.2010
Pozdravujem vsetkych o nejaky cas budem riesit otazku prekrytia vyhladu na nas pozemok a kvoli priestorovym moznostiam to vyzera na kombinaciu psi vino a brectan (nasiel som na tomto skvelom fore viacero odporucani). Chcel by som sa spytat, ako sa... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika