|
Ogata Crystal Bio, 22.1.2011 Žádné testy jsem neprováděl.Pstruhy mám v budově teplotu vody udržuji 14 stupnu.Po přídání ogaty 100 litru jsem postupně zvyšoval krmnou dávku asi o 2000 gramů a filtr zvládl vše bez problému.Před tím byly problémy s kvalitou vody i při krmení... celý příspěvek > |
 |
Ogata Crystal Bio, 8.11.2010 Obědnal jsem si 100 litru.Dam vědět jak se medium osvědčí.Tichý |
 |
|
 |
Ogata Crystal Bio, 4.11.2010 Za sto litru media chtějí necelych 4 000 kč. |
 |
Ogata Crystal Bio, 4.11.2010 Dobrý den.Máte někdo zkušenosti s fitracním mediem Ogata Crystal Bio?.Jedná se o novinku.Které se připisuji až zázracné vlastnosti.Podělte se prosím.S pozdravem Tichý |
 |
Železitá voda ze studny, 8.6.2010 Dopručuji večer po koupaní nadávkovat manganistan /koupíte v lekárně popřípadě u veterináře/dávka 2 gramy na 1000 litru ráno nadávkujte peroxid vodíku v dávce 5ml 1000 litru.Hypermangan zreaguje železo ale i řasu a peroxid zreaguje zbytky... celý příspěvek > |
 |
Chov pstruhov, 5.1.2010 Máte nebo měl jste je nemocné typické chovaní ryba se zdržuje u přítoku a nepřijimá potravu. |
 |
Akvárium bez filtrace, 30.12.2009 Zabývám se chovem ryb asi tři roky.A za tu dobu se mi podařilo i nepodařilo spoustu věcí.Navázal jsem spolupráci s firmou která dováží bakterie do jezírek i do akvarii z jihoafrické republiky.A pan majitel mi ukazoval akvarium kde už 7 let neměnil... celý příspěvek > |
 |
Jezirko - vhodna filtrace atd, 2.12.2009  Bedýnková filtrace v praxi |
 |
Perlit jako filtrační medium, 2.12.2009 Ještě chci dodat že podobnou filtraci jsem viděl také pod značkami které se u nás prodávají ale nikde jsem jí neviděl v nabídce. |
 |
Perlit jako filtrační medium, 2.12.2009  Dovoluji si vložit pár zajimavých obrázků filtrací |
 |
|
 |