|
Přesazené jabloně, 10.5.2010 Na podzim jsem přesadil tři vzrostlé jabloně (cca. 2,5 metru). Nebyl čas je na to připravit, překáželi bazenu. Tak jsem převezl na svou zahradu s docela velkým kořenovým balem, vykopal díru a zasadil stromy do směsi kompostu a země, pohnojil... celý příspěvek > |  | Bílý povlak na borovici, 3.5.2010 Děkuji za odpověď a pomoc. Už sem provedl postřik, tak uvidím, jestli přežijou... |  |
|  | Bílý povlak na borovici, 30.4.2010  Dobrý den, po zimě se udělal na cca. 50 cm velkých borovičkách bílí povlak na větvičkách. Viz foto. O co se jedná a jak se toho zbavit. Děkuji |  | Bílé tečky na špenátu, 30.4.2010  Dobrý den, potřeboval bych poradit se špenátem. Pěstuji ho letos prvně a udělali se na něm takové bílé tečky, Co to je a případně jak se toho zbavit. Mám odrůdu LEAF VEGETABLES F1. Děkuji za pomoc |  | Neznámé rostlinky, 13.11.2009  Dobrý den, potřebal bych poradit s názvy několika rostlinek. Nejvíce by mě zajímal název té "tyčovité" rostlinky. Vyrostla do cca. 1 metru, pak jsem jí ale zastřihl a ona se rozvětvila a roste dál. Mám doma hodně těchto malých... celý příspěvek > |  |
 |
|