|
Vadnutí listů, 8.5.2017  Dobrý den, máme dva roky vysazenou meruňku - Maďarská. Asi před týdnem najednou uvadly listy na jedné větvičce, včera na další. Můžete mi poradit o jaký problém se jedná? Je možné, že by stromku vadilo příliš mokra - vypustili jsme poblíž nádrž s... celý příspěvek > |  | Česnek - co to na něm vyrostlo?, 7.7.2014  Dobbrý den. Známí koupili loni na Slovensku česnek, který na podzim zasadili a letos sklidili. Česnek je pěkný, velký, zdravý... Na některých rostlinkách se objevilo "něco", co vypadá jako další hlavička česneku zhruba 10 cm nad spodní... celý příspěvek > |  |
|  | Neznáte tuto kytku?, 8.11.2010  Dostala jsem tuto kytku - skalničku Zakořenila velice dobře, ale teď to spíš vypadá jako plevel. Nikde jsem ji na netu nenašla. Poradíte mi někdo? díky. |  | Dendrobium - nová rostlinka, 20.5.2010  Na starém stonku "Dendrobia" vyrostla nová i s kořínky. Poradí mi někdo, jak ji oddělit, aby se nepoškodila původní rostlinka ze které vyrostla nová? děkuji. |  | Poznáte rostlinu - stromek?, 13.4.2010  Poznáte prosím někdo, o jakou rostlinku se jedná. Je to stromek asi 2 m vysoký, na zimu opadá. děkuji |  | Poznáte stromek?, 27.10.2009  Poznáte prosím někdo, o jaký stromek se jedná? Nyní se krásně vybarvuje, bude zřejmě opadat. |  |
 |
|