Příspěvky uživatele - ferdinandek

Ćím dezinfikovat rybníček, 18.5.2010
Nevím co to je za zkratku malach. Mohla byste to prosím napsat celé.
Ćím dezinfikovat rybníček, 13.5.2010
Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Jedná se o to, že nevím, čím bych měl dezinfikovat rybníček asi 300 kubíků. Věc se má tak, že momentálně v něm jsou tříletí kapři a ti umírají, tak jeden denně. Mají na sobě trochu plísně i ti co už dodělávají... celý příspěvek >
Pokazil jsem kvas?, 23.12.2009 Obsahuje fotku
Děkuji za informace Jak píšete s propadlým koláčem, také zkušenosti nemám, vlastně jsem to viděl jen u kvasu známého, který měl bečky v kotelně ve velkém teple. Ještě přiložím přiblíženou fotku těch bublinek. Chtěl bych se teda ještě zeptat jestli... celý příspěvek >
Pokazil jsem kvas?, 21.12.2009 Obsahuje fotku
Zdravím, když jsem zaklásal toto vlákno, tak jsem nečekal, že tu bude tolik rad a názorů, které mi v přípravě kvasu a následném zpracování velice pomohly. Každopádně za ně děkuji, jsem o hodně chytřejší. No, ale zatím nemám kvas moc okoukaný (bez... celý příspěvek >
Je možné zachránit švestku, když odumřel roub?, 27.10.2009
Byla to moje hloupost, že jsem to neplel. Mohlo mne to napadnout. Tak příště už budu chytřejší,
No stromek sestříhnutý trochu byl, ale nevím jestli správně sestříhával to otec. No a k zemině - na pohled to neni tak patrné, ale je to docela prudký kopec a kamenité podloží, proto jsem vykopal jámu a to doslova (traktorová radlice plná kamení a... celý příspěvek >
To je nějaké lepidlo proti mravencům a lezoucímu hmyzu, když se tím stromky u nás nenatřou, tak je na nich mravenců mraky.
Je možné zachránit švestku, když odumřel roub?, 26.10.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, na jaře jsem si koupil tři stromečky švestek (Elena) dvě rostou stále dobře, ale třetí mi přestala růst od roubu nahoru, ale pod roubem roste (má zelené výhonky stále viz foto). No vlastně roste i trochu nad roubem, ale nahoře je uplně... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika