Příspěvky uživatele - solutan

Postavení na orné půdě, 22.10.2012
Já mám zahradu 40 arů a je to orná půda, která už více než 20 let není používaná jako orná půda a je tam jen pastvina. Chtěl jsem to změnit na zahradu, také z toho důvodu aby se tam dala postavit nějaká kůlna, ale zamítli mě to na stavebním úřadě, že... celý příspěvek >
Jak ostříhat zlatý déšť?, 4.10.2012
Zlatý déšť je štědřenec a vy nemáte pravděpodobně žádný zlatý déšť, ale zlatici a ta kvete na dvouletém dřevě, jak už zde bylo řečeno.
Poraďte knihu o bylinách, 24.9.2012
Chtěl bych pěstovat bylynky na zahrádce a chtěl bych si na to koupit vhodnou literaturu. Poraďte prosím ve které knize je napsáno vše o pěstování, sběru a sušení bylin. Na jakou nemoc, která bylina slouží a návody na přípravu léčivých mastí, čajů... celý příspěvek >
Housenky na artyčoku, 6.9.2012
Je to housenka nějakého lišaje a jak by jste mohl vědět tak housenky nekupulují, protože je to vývojové stadium motýla. Stejně tak se vám nerozmnoží pulci, tak housenky také ne.
Nejchutnější odrůdy jabloní - jaké to jsou?, 13.5.2012
Pro mě je nejlepší Jonagold a Bohemia.
Betonování plotového sloupku - jak na beton?, 25.4.2012
Já jsem betonoval před pěti lety zhruba 250 železných tyčí na plot a dělal jsem to takto: Vyvrtal jsem ručním vrtákem díry do země zhruba 80cm + - 10cm, nasypal jsem beton do díry asi tak 10cm, vložil jsem tyč a pak obsypával betonem a házel jsem do... celý příspěvek >
Metasekvoj čínská goldrush, 14.4.2012
Tento druh metasekvoje je vysoký asi jen 6 metrů, tak by neměl mít tak rozvětvený kořen. Je to ale nový kultivar a ještě nikdo pořádně neví jak bude růst. Uvidíte za 50 let.
Cedry a odolnost mrazu, 13.4.2012
Chtěl bych se zeptat jak vypadají vaše cedry dnes. Mám Cedr Libanonský 4 roky a letos po zimě má také jehličí hnědé. Obroste to znovu a nebo ne. Děkuji.
Sekvojovec mamuti, 8.1.2012 Obsahuje fotku
Pěkné, ale co s tak za 50 let. Máte je dost u sebe. Já mám tříletý a je asi metr vysoký.
Receptář prima nápadů, 2.1.2012
Také ročně vychází Zahradnický kalendář za cca 180Kč a Zemědělský kalendář. Tam je také napsáno co kdy se má sázet a sklízet a různé rady. Stačí si ho koupit jeden rok. 
Sadovnická projekce, 29.12.2011
To by mě moc zajímalo v čem lepším už jste dělal návrhy zahrad. Zkoušel jsem 3 programy a Sadovnická projekce je prostě bezkonkurenční.
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, 6.12.2011
Tak to je vyloženě nesmysl. Dříve se na vesnicích vždy udilo studeným kouřem a uzené vydrželo rok. Dnes se takové uzené prodává pod jménem Schwarzwaldská šunka a stojí kolem 300Kč/kg.
Jak dlouho vydrží vyuzené maso?, 6.12.2011
Já udím studeným kouřem a maso mě vydrží minimálně rok zavěšené za hák na trámu na půdě kde protahuje a v zimě je tam teplota kolem nuly a v létě přes dvacet. Kýtu sníme do měsíce protože pak vysychá a není moc dobrá a šťavnatá. Bůček si necháváme... celý příspěvek >
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 16.11.2011
Rozhodně ne Husquarnu, ale raději Stihl nebo Dolmar.
Dřezovec trojtrnný, 19.10.2011
Ten je pěkný. Také mám jeden dřezovec, ale teprve dvouletý a je asi tak 120cm vysoký. Ale už má trny. Na tom vašem žádné nevidím, nebo je to beztrnná forma? Jak je vysoký a jak je starý?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika