Příspěvky uživatele - solutan

Jaký štěpkovač nebo drtic, 6.3.2017
Zase přesně obráceně, nevím co na té vaší floranazahradě píšou, alee proč bych dával na kompst špalíčky z válcového štěpkovače a rozdrcené větve z drtiče na mulčování, to už snad vůbec ne. Ty nože drtiče to tak rozemelou, že na kompostu je z toho... celý příspěvek >
Jaký štěpkovač nebo drtic, 5.3.2017
Naopak, štěpkovač je ten který štěpkuje válcem a drtič drtí noži a je více hlučný. Takto je to odjakživa a ne obráceně jak tvrdíte. Já mám Dolmar asi za 5000Kč a za tři roky bez problémů.
Lze pěstovat ovocné stromy na orné půdě?, 24.9.2016
Proč by to nešlo oplotit? Já jsem v roce 2006 taky zažádal o změnu z orné půdy na zahradu, ale řekli mě, že to nejde, protože zahrada může být jen do půl hektaru. Plot mě povolili a to mám 90 arů. Jelikož jsem tam chtěl postavit také kůlnu se... celý příspěvek >
Muchovník - jakou odrůdu, 11.4.2016
Mám Thiessen, Smoke a Martin, ale teprve třetím rokem. Zatím neplodily, snad letos.
Katalpa, 14.3.2016
kultivar Nana.
Nákup ovocných stromků jižní Čechy, 7.3.2016
Doporučuji Holý Vodňany, jak píšete od ČB do města po pravé straně. Mám od něho asi 30 stromků a nikdy žádné problémy.
Jaký rakytník vybrat?, 3.11.2015
Já mám Krasavici a Sluníčko. Sluníčko se dá jíst, není tak kyselé.
Jakou vybrat ideální švestku na jidlo?, 6.9.2015
Mě dozrává Tophit pravidelně ve výšce 720 metrů nad mořem. Elena nedozraje skoro nikdy a Domácí velkoplodá dozraje, ale plody a celkový stav je žalostný.
Drtič větví Dolmar FH2500, 23.7.2015
Mám ho rok a je dobrý. Za ty peníze v pohodě zvládá 4,5 cm v syrovém stavu, jak jehličnaté, tak listnaté stromy.
Jak udělat zahradní zídku, 2.7.2015
O tom, že dávám mezi kameny 1:5 nic nepíši. Dělám 1:3 a spára je každá jiná, podle toho jak na sebe sedí kameny. Spáruji to až když je to celé hotové 1:1 s jemným suchdolákem.
Nemoc zimolezu, 28.6.2015
Já si myslím, že už ukončil vegetaci a začne pomalu hnědnout a za dva měsíce bude opadaný. U zimolezu je to trochu jiné. Vegetační období začíná ještě když je sníh někdy v únoru a končí maximálně v září.
Zásilková zahradnictví, 11.6.2015
Dnes jsem obdržel balík z obchodu kompletni-zahrada.cz. Zajímali mě jen stromy, ale mají je krásné a ještě ke všemu jsou vše semenáče. Mají druhy, které jsem nikde jinde v internetových zahradnictvích neviděl. Mohu jen doporučit.
Jak udělat zahradní zídku, 9.6.2015
Základy jsem vykopal za sobotu a teď stavím jen když mám čas. Udělám třeba jednu řadu kamenů a potom to zaleju a upravím spáry, aby byly pokud možno všechny stejné. Je třeba mít sušší beton a spáry dělat raději hlubší. Při konečném spárování se to... celý příspěvek >
Aronie - odrůdy (Hugin, Nero, Viking), 8.6.2015
Také by mě to zajímalo. Já mám jen Nero.
Jak udělat zahradní zídku, 8.6.2015 Obsahuje fotku
Já dělám už druhou zeď dlouhou 12 metrů a širokou 60 cm, výška bude rozdílná. Budou tam 3 schody podle terénu. Normálně jsem udělal základ do nezámrzné hloubky 80 cm a na základ dávám kameny na beton. Beton je 1:3 a vnitřek zalévám řidším 1:5.
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika