|
Katalpa - olistění?, 10.5.2010 Já jsem z jižních Čech a ve výšce 650metrů nad mořem a na podzim zasazená katalpa ještě nemá ani náznak že by měla mít listy. Snad to přežije i když už dost pochybuji. |
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 7.5.2010 To je jasné, že na rytí je nejlepší špičatý rýč. |
 |
|
 |
Kamčatská borůvka - lonicera, 2.5.2010 V normálních zahradnictvích stojí "Kamčatské borůvky" do padesáti korun za kus. O velikostech do 30ti centimetrů a ještě letos budou rodit. |
 |
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 2.5.2010 Na šumavě nad Prachaticemi skoro v sedmistech metrech nad mořem. |
 |
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 2.5.2010 Ale vy nejste pravděpodobně ve vysoké poloze. Ten Redhaven se mě taky líbí, ale je dost náročný a přes 600 metrů asi nemá cenu ho sázet. |
 |
Thuja occidentalis Smaragd, 30.4.2010 Ano přesně tohle je Smaragd. Někde vypadá trochu tmavší a někde je úplně křiklavě světle zelený. |
 |
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 20.4.2010 Já jsem to všude hledal na internetu a moje pořadí do vyšších poloh je tohle:
1.Luna
2.Harbinger
3.Martina
4.Fairhaven
5.Redhaven
Vyberu dvě, ale ještě nevím jaké. |
 |
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 20.4.2010 Nikdo nepěstuje broskve ve vyšších polohách? |
 |
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 19.4.2010 Chtěl bych se zeptat jestli bych mohl zasadit broskvoň do nadmořské výšky 650 metrů nad mořem? Půda je tam propustná, hluboká a pískovitá. Slunce je tam skoro po celý den. Ostatní méně náročné stromy na polohu tam rostou normálně (jablka, třešně,... celý příspěvek > |
 |
Jahody - jak na to, 26.3.2010 Díky, já jsem chtěl folii právě kvůli plevelům abych nemusel plejt.
Ono je spousta odrůd a vůbec se v tom nevyznám. Tak říkáte že na tom nezáleží. Dám každou řadu jinou odrůdu a uvidím za rok. |
 |
|
 |
Jahody - jak na to, 26.3.2010 Nikdo neporadí? |
 |
Jahody - jak na to, 25.3.2010 Chtěl bych si letos nasázet na záhoně 1,5 metru x 3 metry jahody. Jak je mám dát daleko od sebe, kde je koupit a hlavně jaký druh do nadmořské výšky přes 600 metrů. Chtěl bych stáleplodící a nenáročné. Mám dát na záhon netkanou textilii? Děkuji za... celý příspěvek > |
 |
Stavební denník, 15.3.2010 To jo v excelu to dělám, ale není to moc praktické. Chtělo by to nějaký program aby to bylo jednoduché a přehledné. Používám Motoasisstant na správu aut a tak bych si to nějak představoval. Aby bylo vidět do čeho se dalo tolik a tolik peněz a každý... celý příspěvek > |
 |
Stavební denník, 15.3.2010 Chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký program na PC kde by se sepisovaly náklady na stavbu (práce a stavební materiál). Něco jako stavební denník. Nemyslím jen na stavbu domu, ale i na stavbu sklepa, plotu a celkově na zahradu, co se do toho... celý příspěvek > |
 |
Jaký okrasný strom, 3.3.2010 Katalpa Trubačovitá - Nana. |
 |