Příspěvky uživatele - solutan

Katalpa - olistění?, 10.5.2010
Já jsem z jižních Čech a ve výšce 650metrů nad mořem a na podzim zasazená katalpa ještě nemá ani náznak že by měla mít listy. Snad to přežije i když už dost pochybuji.
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 7.5.2010
To je jasné, že na rytí je nejlepší špičatý rýč.
Kamčatská borůvka - lonicera, 2.5.2010
V normálních zahradnictvích stojí "Kamčatské borůvky" do padesáti korun za kus. O velikostech do 30ti centimetrů a ještě letos budou rodit.
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 2.5.2010
Na šumavě nad Prachaticemi skoro v sedmistech metrech nad mořem.
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 2.5.2010
Ale vy nejste pravděpodobně ve vysoké poloze. Ten Redhaven se mě taky líbí, ale je dost náročný a přes 600 metrů asi nemá cenu ho sázet.
Thuja occidentalis Smaragd, 30.4.2010
Ano přesně tohle je Smaragd. Někde vypadá trochu tmavší a někde je úplně křiklavě světle zelený.
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 20.4.2010
Já jsem to všude hledal na internetu a moje pořadí do vyšších poloh je tohle: 1.Luna 2.Harbinger 3.Martina 4.Fairhaven 5.Redhaven Vyberu dvě, ale ještě nevím jaké.
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 20.4.2010
Nikdo nepěstuje broskve ve vyšších polohách?
Jakou broskvoň do vyšších poloh, 19.4.2010
Chtěl bych se zeptat jestli bych mohl zasadit broskvoň do nadmořské výšky 650 metrů nad mořem? Půda je tam propustná, hluboká a pískovitá. Slunce je tam skoro po celý den. Ostatní méně náročné stromy na polohu tam rostou normálně (jablka, třešně,... celý příspěvek >
Jahody - jak na to, 26.3.2010
Díky, já jsem chtěl folii právě kvůli plevelům abych nemusel plejt. Ono je spousta odrůd a vůbec se v tom nevyznám. Tak říkáte že na tom nezáleží. Dám každou řadu jinou odrůdu a uvidím za rok.
Jahody - jak na to, 26.3.2010
Nikdo neporadí?
Jahody - jak na to, 25.3.2010
Chtěl bych si letos nasázet na záhoně 1,5 metru x 3 metry jahody. Jak je mám dát daleko od sebe, kde je koupit a hlavně jaký druh do nadmořské výšky přes 600 metrů. Chtěl bych stáleplodící a nenáročné. Mám dát na záhon netkanou textilii? Děkuji za... celý příspěvek >
Stavební denník, 15.3.2010
To jo v excelu to dělám, ale není to moc praktické. Chtělo by to nějaký program aby to bylo jednoduché a přehledné. Používám Motoasisstant na správu aut a tak bych si to nějak představoval. Aby bylo vidět do čeho se dalo tolik a tolik peněz a každý... celý příspěvek >
Stavební denník, 15.3.2010
Chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký program na PC kde by se sepisovaly náklady na stavbu (práce a stavební materiál). Něco jako stavební denník. Nemyslím jen na stavbu domu, ale i na stavbu sklepa, plotu a celkově na zahradu, co se do toho... celý příspěvek >
Jaký okrasný strom, 3.3.2010
Katalpa Trubačovitá - Nana.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika