Příspěvky uživatele - vercu

Prosim o nazev roslinky, 22.10.2009
Dekuju moc za odpoved. No vidite, to me nenapadlo ji prirovnat k dracene! mate pravdu, opravdu tak trosku vypada. Ale bez kmene, jen takova ruzice. Ono se ji v koupene dari (teda ja tomu rikam ze se ji dari, protoze zatim zije ), ale chtela bych... celý příspěvek >
Prosim o nazev roslinky, 22.10.2009 Obsahuje fotku
Dobry den, uz delsi dobu mam doma roslinku a bohuzel neznam jeji nazev a tudiz ani naroky na pestovani. Listy jsou pevne, tuhe. Dari se ji spis na severnim okne nebo v koupelne. Znate ji nekdo? moc dekuji za pomoc 
Znate nekdo prosim nazev?, 6.10.2009
Hani, diky moc, uz to jdu vyhledavat 
Znate nekdo prosim nazev?, 6.10.2009 Obsahuje fotku
Dobry den, znate prosim nekdo nazev tehle rostlinky? prinesla jsem si ji domu, zakorenila, povyrostla a ja neznam ani jeji nazev ani podminky pro pestovani. Listy maji fialovy nadech a jemne chloupky. Dekuju moc za odpovedi
Kolopejka, 25.9.2009
Tak jsem prosla diskuzi jeste jednou a nasla odpoved :) pokud se tedy nemylim, kolopejka kosati zastipovanim. Jeste by mne zajimalo, za jakou dobu zacne kvest? ta moje je asi 5 mesicu stara
Kolopejka, 25.9.2009
Dobry den, omlouvam se, pokud to tady bylo uz probirane, hledala jsem, ale nenasla. Jde o to, ze mam doma mladou Kolopejku a ta mi tvori jen jeden vyhon, v kvetinarstvi jsou vzdycky kerikove. Stoji na okne, takze cely den dostatek svetla, zalevam... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika