|
Prosim o nazev roslinky, 22.10.2009 Dekuju moc za odpoved. No vidite, to me nenapadlo ji prirovnat k dracene! mate pravdu, opravdu tak trosku vypada. Ale bez kmene, jen takova ruzice. Ono se ji v koupene dari (teda ja tomu rikam ze se ji dari, protoze zatim zije ), ale chtela bych... celý příspěvek > |  | Prosim o nazev roslinky, 22.10.2009  Dobry den, uz delsi dobu mam doma roslinku a bohuzel neznam jeji nazev a tudiz ani naroky na pestovani. Listy jsou pevne, tuhe. Dari se ji spis na severnim okne nebo v koupelne. Znate ji nekdo? moc dekuji za pomoc |  |
|  | Znate nekdo prosim nazev?, 6.10.2009 Hani, diky moc, uz to jdu vyhledavat |  | Znate nekdo prosim nazev?, 6.10.2009  Dobry den, znate prosim nekdo nazev tehle rostlinky? prinesla jsem si ji domu, zakorenila, povyrostla a ja neznam ani jeji nazev ani podminky pro pestovani. Listy maji fialovy nadech a jemne chloupky. Dekuju moc za odpovedi |  | Kolopejka, 25.9.2009 Tak jsem prosla diskuzi jeste jednou a nasla odpoved :) pokud se tedy nemylim, kolopejka kosati zastipovanim. Jeste by mne zajimalo, za jakou dobu zacne kvest? ta moje je asi 5 mesicu stara |  | Kolopejka, 25.9.2009 Dobry den, omlouvam se, pokud to tady bylo uz probirane, hledala jsem, ale nenasla. Jde o to, ze mam doma mladou Kolopejku a ta mi tvori jen jeden vyhon, v kvetinarstvi jsou vzdycky kerikove. Stoji na okne, takze cely den dostatek svetla, zalevam... celý příspěvek > |  |
 |
|