Příspěvky uživatele - A.Popelková

Hubeni mravencu na zahrade, 31.12.2022
Vy jste blbost v tomto článku. Promiňte, že píšu za tak dlouhou dobu, ale stěhovala jsem se. Chalupu jsem prodala a nebyl tam jediný mravenec. Takže to asi bude pravda, Vy chytráku.
Larvy v jasanu, 3.4.2021
Dobrý den, tak jsem je dala do velké sklenice s tím dřevem a šup s tím za kamna. Uvidíme co s toho vyleze a jak dlouho bude trvat metamorfoza.
Larvy v jasanu, 3.4.2021
Aha, to už je lepší. Ráda bych ale stejně věděla jakého brouka. Je možné nějak sledovat jeho vývoj? A jak dlouho to dle velikosti této ponravy bude trvat? Děkuji za rady.
Larvy v jasanu, 2.4.2021
Nejsem sice Marcelka, ale budiž. Otázka byla položena jinak. Chtěla jsem vědět co to je za larvu, od toho, kdo ví. Zeptám se a očekávám fundovanou odpověď. Děkuji.
Larvy v jasanu, 2.4.2021 Obsahuje fotku
Dobrý den, delší dobu mám špalek z jasanu. Dnes mi ho soused rozštípal a byly v jeho zetlelém vnitřku tyto larvy. Poradíte mi z čeho jsou? Děkuji.
Co to je?, 2.3.2020
Dobrý den, přiložila jsem druhou fotku a na ní je jasně vidět, že strom proklofal ten datel. Máte snad jiný názor?
Co to je?, 2.3.2020
Dobrý den, omlouvám se za to, že jsem nevložila včas fotku č. 2. Na té je jasně vidět, že to musel být onen datel. Možná máte pravdu a chtěl obědvat, ale proč ničí stromy? Nebo kdo to dělá? Podle Vás? Děkuji.
Co to je?, 2.3.2020 Obsahuje fotku
Dobrý den, ráda bych požádala o radu. Již několit let mi schnou a odcházejí jak mladší, tak i staré borovice. Pořád jsem nevěděla čím to je. Až včera jeden známý, který mi jednu pokácel, řekl, že na to kápl. Prý je to datel, který zničil mé stromy.... celý příspěvek >
Hubeni mravencu na zahrade, 23.11.2013
Dobrý den, zde nejde o to, aby vše rostlo, ale aby tam nebyli mravenci. Také přeji hezký víkend.
Hubeni mravencu na zahrade, 22.11.2013
Dobrý den paní Marcelo, nevím z jakého titulu mě nazýváte nenormální ženou? Jsem obyčejná žena z šumavského hvozdu u Śvihova. To co jsem napsala, rozhodně nebyl nějaký výmysl, ale životní zkušenost.To ví každé malé díťě, že je mléko se solí... celý příspěvek >
Hubeni mravencu na zahrade, 18.11.2013
Dobrý večer pane Vysloužile, Vy jste to již vyskoušel??? A vůbec, jakým právem mě nazýváte provokatérem? Jsem normální žena, která si toto nezaslouží.Mě to pomohlo, takže si pište co chcete Vy chytrolíne.
Hubeni mravencu na zahrade, 17.7.2013
Hmmm, to je nějaký divný název. Tomu se říká snad lógr-jestli si dobře uvědomuji?
Hubeni mravencu na zahrade, 17.7.2013
Dobrý den, máta sice nevím ale pochybuji. Ale chci se zeptat na ten soc - co to jako je?
Kočka na zahradě, 15.7.2013
Toto je naprostý nesmysl, u nás hlodavců naopak stále přibývá, takže kočky tu mají každodenní hody. Čím více koček-tím lépe a nikdo se nemusí starat, jak říkáte o jejich kondici.
Ohlodaná mrkev, 28.5.2013
Dobrý den, ráda bych se zeptala na tento problém.Mám zasazenu mrkev a již začínala růst, ale najednou byla celá okousaná.Čím by to mohlo být?Soused říkal, že asi by to mohl udělat nějaký brouk.Tak nevím. Díky za případné rady Popelková.
Další diskuze:  1,  2,  3  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika