Příspěvky uživatele - sasa

Trava seta na podzim, 7.10.2004
Dobry den, Zasela jsem travu cca pred mesicem, trava uspesne roste, vlahy ma dost. Nejsem si jista co dal: 1.mam ji posekat jeste na podzim? 2.pohnojit?(vim ze jsem mela asi pri seti, ale nijak jsem nehnojila) 3.co s misty, kde se trava uplne... celý příspěvek >
Zasazeni velkeho jehlicnanu, 7.10.2004
Dobry den(zda se ze pokracuji k velsim akcim:o) Chtela bych zasadit jiz vzrostly jehlicnan(150-160 cm smrk myslim to je) Strom bude na konci rijna vyrypnut s celym balem ze sveho stavajiciho prostredi a mel by byt zasazen do nasi zahradky. Mam vsak... celý příspěvek >
sazeni tuji, 7.10.2004
Vsechny Vas zdravim, uspesne jsem s pomoci Vasich rad zasazela keriky a kvetinky a ted bych se rada pustila do sazeni tuji. Jakmile vykopu jamu pro konkretni stromek, musim do jamy jeste neco pridat? anebo staci zemina, kterou vykopu a pak ji zase... celý příspěvek >
jakou popinavku, 7.6.2004
Dobry den, jsem total laik,ale vynasla jsem si rostlinu, ktera roste do 8-15 mentru a rocni prirust ma az 3 metry.Jmenuje se Rdesno(polygonum aubertii) bile kvete a krasne voni.Co vim neni primo popinavka, ale da se zachytit za plot(nevim jestli na... celý příspěvek >
vistarie popinavka, 7.6.2004
Dobry den. vybrala jsem si pro zarust dvou poli plotu kvetinu:RDESNO(polygonum aubertii).docetla jsem se, ze rocni narust muze byt az 2-3 m. Ted ctu o vistarii.ktera z nich je vhodnejsi pro RYCHLYzarust, pekny vzhled a nenarocnost. Misto je cely den... celý příspěvek >
kere kolem plotu, 7.6.2004
Dobry den. Moc Vam dekuji za vycerpavajici odpoved. Myslite tedy ze bych mohla nakombinovat uvedene rostliny(opadave) k sobe? a nasledne z nich pak vytvorit cely plot? nabizeji mi koupit metrove, jiz vetsi kere anebo male proutky a vypestovat si... celý příspěvek >
re:rychl rostouci drevina-osika-prosba, 2.6.2004
osika?byla by vhodna kolem domu k plotu? jak je narocna a opadava? nic nevim akorat to, ze se mi libi, diky za info
nenarocna drevina ptaci zob reakce, 2.6.2004
zaujama me vase rada. bylo by vhodne tedy pouzit pro me zamery kolem plotu? kvete nejak??chtela bych neco barevne kvetouciho(staci i listy barevne) ale zaroven nenarocneho a rychle rostouciho.diky za info PS: slysela jsem o bobkovisni,ale nekdo tady... celý příspěvek >
kvetouci/barevne keře kolem oploceni, 2.6.2004
Ahoj. jsem upůny laik a zarizuju si zahradku.Momentalne resim co dat k plotu, chtela bych splnit nasledujici podminky:o) 1.barevne kvetouci, kombinace vice druhu/ruzova, bila i jine barvy 2.rychle rostouci, nenarocne na udrzbu 3.abych mohla zasadit v... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika