Příspěvky uživatele - Han.cca

Cizrna, 18.8.2010
Výsledek mého snažení je tento - z asi 10 semen vzešly tři rostliny. Vzhledem k letošnímu deštivému jaru se jim moc nedařilo, stály delší dobu ve vodě a začaly žloutnout. Z těchto zubožených rostlinek jsem nakonec sklidila celé dva lusky, v každém po... celý příspěvek >
Ostružiny bez chuti, 18.8.2010
Letos mi poprvé dozráli ostružiny (zřejmě beztrnné), vypadají hezky, ale chuť nemají vůbec žádnou. Pomůže nějaké hnojení, více sluníčka či vody? Nebo si mám raději pořídit jinou odrůdu?
Odnožování rakytníku, 18.8.2010
Máme okolo rakytníku trávník, pravidelným sekáním se nám daří držet odnože pod kontrolou. Hanka
Cizrna, 23.5.2010
Vysela jsem cizrnu společně s hrachem a fazolemi. Máte nějaké zkušenosti s pěstováním? Poroste v našich podmínkách? Nikde jsem o jejím pěstování nic nenašla, tak jsem zvědavá, zda se dočkám nějaké úrody.
Jak poslat poštou sazenice?, 15.9.2009
Hm, pěstování, to už je jiná kapitola. Nastudovala jsem zdejší diskuze na toto téma, tak uvidíme, jestli se mi podaří pampas úspěšně pěstovat.
Jak poslat poštou sazenice?, 8.9.2009
Všem ještě jednou moc děkuji za rady, sazeničky došly v pořádku. Použila jsem následující: Oklepala jsem kořínky a zabalila je do navlhčených papírových utěrek, toto jsem vložila do igelitového sáčku a nad kořeny utáhla gumičkou. Krabici jsem... celý příspěvek >
Jak poslat poštou sazenice?, 27.8.2009 Obsahuje fotku
Ještě bych se chtěla zeptat, jestli je možné pampasu před odesláním zkrátit listy? Ty nejdelší mají okolo 40cm a asi by se stejně polámaly. Neuškodím tím mladé rostlince v růstu?
Jak poslat poštou sazenice?, 26.8.2009
Děkuji za rady.  Vyzkouším a dám vědět jak to dopadlo.
Jak poslat poštou sazenice?, 25.8.2009
Chtěla bych poslat sazeničky pampové trávy poštou, ale vůbec netuším jak je zabalit, aby došly v pořádku. Máte nějaké zkušenosti?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika