|
Stihl 023, 14.11.2011 Dobrý večer. Podle příznaků jak je popisujete bych soudil na zapečené pístní kroužky. Zkuste demontovat výfuk, a s pístem pomalu vyjíždět do horní úvratě.Uvidíte na kroužcích jestli se v drážce pístu po stlačení hýbou. Vetšinou se zapečou u výfuku. |
 |
Výběr motorové pily, 8.12.2010 Dobrý večer. Tak podle Vašeho výběru bych si nevybral. Přihoďte ke kupní ceně 2 až 3 tisíce a kupte si pořádnou značkovou pilu, která má dostupný a spolehlivý servis.A nebo projeďte vlákna na tomto diskuzním foru a dozvíte se vše o pilách. JIRKA.M. |
 |
|
 |
Co je to za materiál?, 28.9.2010 Dobrý večer. Podle fotografií to vypadá na CETRIS desky. Složení cement, dřevěnné piliny a trochu křemeliny, to všechno smícháno a pod lisem stlačeno. osinek v tom není ani náhodou. Jestli to chcete použít na podlahu pod dlažbu, tak si sežeňte sílu... celý příspěvek > |
 |
Motorové pily Opem, 4.9.2010 Dobrý večer. Přišel za mnou kamarád, že mu někdo nabízel tuto značku pily. Já osobně s tímto strojem nemám žádné zkušenosti. Vím že se to objevilo na prodejnách u státních lesů. Jestli ji někdo máte, dejte do placu skušenosti, výkony a spolehlivost.... celý příspěvek > |
 |
Pistni krouzek, 24.1.2010 Pane Radku mě se neomlouvejte! Je to diskusní fórum tak se prostě diskutuje. Tu 262 jsem viděl na prospektu od HQ v řezu, a tam byla vyobrazena se dvěma kroužky, proto jsem tvrdil že je dělali se 2 kroužky.JIRKA.M. |
 |
Pistni krouzek, 23.1.2010 HQ 262 má 2 Kroužky. |
 |
Náhrada za Homelite XL2, 23.1.2010 Pane Radku pilu Homelite XL2 jsem kupoval v srpnu 1980 v pražském TUZEXU, tenkrát stála 1200bonů, dělal jsem s ní dost dlouho na to abych mohl tvrdit že se jedná o slabou pilu pro příležitostné použití. Netvrdím že to byly špatné stroje, na... celý příspěvek > |
 |
Náhrada za Homelite XL2, 22.1.2010 Dobrý večer. Jestli Vám 25 let sloužila slaboučká HomeliteXL2, tak by pro Vás mohla být výhodná STIHL211. JIRKA.M. |
 |
Pistni krouzek, 22.1.2010 Dobrý večer. Pokusím se Vám sdělit svůj názor na osazaní pístu 1. nebo 2. kroužky.Nejenom stihl používá 2 pístní kroužky, např. HQ 262je měla také. Myslím si že 2 kroužky zabespečují větší stabilitu pístu ve válci, i když za cenu většího tření.... celý příspěvek > |
 |
Náhradní díly stihl, 6.9.2009 Vážený pane Mirku! Oslovil jste mne a zásada slušných lidí je slušně odpovědět. Ted budu hovořit zám za sebe. Firma STIHL má na svých webových stránkách rubriku Napište nám, je tam i kolonka pro emailovou adresu ipro tel.číslo.Když jsem jim poslal... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Náhradní díly stihl, 4.9.2009 Vážený pane Mirku. Smysl této diskuse jste zřejmě nepochopil Vy sám! Nemohu mluvit za pisatele příspěvků ale je zřejmé že uživatelé mot. přístrojů jsou povětšině také domácí kutilové, kteří se nechtějí spoléhat na autorizováné prodejce a mnohdy... celý příspěvek > |
 |