|
Skvrny v kobercovem travniku, 26.8.2009 Dekujeme za radu. S tou posledni vetou s Vami naprosto souhlasim!!! |  | Skvrny v kobercovem travniku, 25.8.2009 Dekuji moc za doporuceni. Vyzkousime ho. Jen doufam, ze na baleni bude opet navod v podobe... na plochu 1m2 cca 10g hnojiva.. :-(
Muzete mi prosim napsat, jak odmerujete mnozstvi? |  |
|  | Skvrny v kobercovem travniku, 24.8.2009 Dekuji za radu, meli jsme hnojivo Kraltravniku... tim se mi podarilo spalit predchozi travnik, tak jsem hledala rozpustne hnojivo..poradite, kktere je nejlepsi? Dekuji moc. (Travnik je orientovan na severozapad, sekam na 3,2 cm) |  | Skvrny v kobercovem travniku, 24.8.2009 Dekuji za reakci. Mohu se jeste zeptat, jake priznaky ma prelity a nezality travnik (popr. jak vypada)? Dekuji. EB |  | Skvrny v kobercovem travniku, 23.8.2009  Dobry den, prosim vas o radu.
Asi pred mesicem a pul jsme si nechali polozit kobercovy travnik, secu 1-2x do tydne, zalevam dle potreby a zahnojila jsem pred tydnem hnojivem Kristalon z konve. Ve skvrnach jsou obaly stebel zlute, z nich... celý příspěvek > |  |
 |
|