Příspěvky uživatele - akdar

Poroste smrček se zlomeným vrcholem ještě do výšky?, 11.4.2010
Na asi metrový smrček INVERSA (převislé větve) spadl ze střechy led a ulomil se u něj vršek. Poroste ještě do výšky nebo se bude jen rozšiřovat. V případě, že už neporoste do výšky, mu budu muset najít na zahradě jiné místo. Děkuji za rady.
Přežije čarovějník?, 15.10.2009
To, co vypadá jako savý hmyz je sníh. Zrovna sněžilo, když jsem fotila. Ten cypřiš jsem stříkala proti houbovým chorobám i proti škůdcům. Používám Karate.
Přežije čarovějník?, 14.10.2009 Obsahuje fotku
Pane Josefe, trochu jste mne uklidnil, že jde o přirozený jev. Bude to asi nějaká tůje pár let stará a stříhaná. Myslela jsem si, že se tomu říká čarovějník. Děkuji za poučení. Budu čekat, jestli uhyne celá. Manžel tvrdí, že jsem ji zničila tím... celý příspěvek >
Přežije čarovějník?, 14.10.2009
Mám před domem asi dvoumetrový čarovějník, který už měl zdravé přírustky. Vždy na jaře a na podzim ho stříhám do pravidelných tvarů. Před měsícem mi poprvé začal schnout od středu. Ublížila jsem mu tím stříháním nebo mu něco chybí? Zalévám a hnojím,... celý příspěvek >
Bobule na magnolii, 24.9.2009
Děkuji Josefe, mám je otrhat nebo co s nimi? Zdá se mi, že keř má méně poupat, než loni.
Bobule na magnolii, 23.9.2009
Dobrý den, na magnolii se v létě utvořily jakési bobule. Teď praskají a uvnitř jsou červené centimetrové kuličky. Nejsem zahradník, proto potřebuji poradit, jestli jsou to semena, nebo nějaká choroba. Co s tím? Děkuji
Žlutá vajíčka velká asi půl cm, 17.9.2009
Pod uschlým rododendronem a cypřiškem jsem našla hodně žlutých půlcentimetrových kuliček. Nejedná se o nějakého škůdce? K rododendronu jsem nedávala žádné hnojivo. Sadila jsem ho na jaře, takže vydržel asi 2 měsíce a najednou úplně uschnul. Byl v... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika