Příspěvky uživatele - akdar

Řídké tůje Smaragd, 17.9.2010
Dobrý den, koupili jsme tůje smaragd vysoké skoro 2m. Proti ostatním, které máme jsou tyto hodně řídké. Co udělat. aby zhoustly? Když jim zastřihneme vršky, porostou ještě do výšky? Děkuji za rady.
Hromádky pod tůjemi, 28.8.2010
Dobrý den, mám problém s tůjemi. Rostly 3 roky. Mám řadu 40 tůjí a uprostřed asi 10 tůjí usychá. Dlouho jsem nevěděla proč, až teď jsem našla vždy ráno u kmenů tůjí čersvě vyhrabanou hlínu. Jsou tam hraboši? Co mám udělat, když chci na stejné místo... celý příspěvek >
Hromádky pod tujemi, 28.8.2010
Poradí mi někdo, zda existují nějaké granule proti hrabošům, které bych nasypala do hlíny a nepoškodily by nové tůje? Čerstvě vyhrabaná hlína je u kmenů tůjí vždy ráno i u těch, které jsem již uřezala. Co pomůže?
Hromádky pod tujemi, 26.8.2010
Dobrý den, nevím si rady se svou řadou tůjí. Na úseku asi 10 z nich vedle sebe se objevují hromádky hlíny u jejich kmene a tůje odcházejí. Jsou tam hraboši? Co mám dělat, když chci na stejné místo vysadit nové. Děkuji za rady.
Jaká je možná vzdálenost postřiku od rostliny?, 11.8.2010
Dobrý den, prosím o radu na jakou vzdálenost se můžu postřikem přiblížit k rostlinám pokud nefouká vítr? Nepoškodí postřik kořeny ostatních rostlin. Děkuji za rady.
Špatný (nesouměrný) růst živého plotu z ptačího zobu, 11.8.2010
Tak já jsem na tom podobně. Mám těch keřů jen 8. Sadila jsem je před 3lety. 2 z nich mají 1 a půl metru a 2 jsem musela ostříhat těsně nad zemí, protože měly nepěkné pahýly. Myslím si, že to bude mokrem. Kout zahrady je místy přemokřený.
Stříhání červeného javoru, 10.8.2010
To je krása, ale Vy máte japonský javor, kdežto já mám klasický vysoký na kmeni. Nevím, jestli bude reagovat stejně.
Stříhání červeného javoru, 10.8.2010
Jak dosáhnout toho, aby byla koruna javoru kulovitá? To se musí větve asi srříhat nebo se pletu?
Stříhání červeného javoru, 8.8.2010
Děkuji, myslela jsem si, že zkrácením větví zhoustne. Mám ho druhým rokem a koruna je hodně řídká.
Stříhání červeného javoru, 8.8.2010
Prosím o radu, kdy je nejvhodnější doba na stříhaní javoru na kmeni s kulovitou korunou. Chtěla bych ustřihnout jen větve, které přečnívají. Děkuji za rady.
Jak prořezat tuto slivoň?, 7.8.2010
Moc Vám děkuji radu i nákres. Netušila jsem, že je pěstování ovocných stromů tak složité. Udělám, co budu moct.
Jak prořezat tuto slivoň?, 6.8.2010
Děkuji za radu, ale nevím, co je větevní kroužek. Mám uřezat celý vrch i s hlavní větví v místě u spodního patra, kde se větví nebo výše?
Jak prořezat tuto slivoň?, 6.8.2010
Děkuji, ale poraďte mi ještě, jestli mám odstranit druhé nebo první patro. Když odstraním to druhé, je švestka moc nízká a špatně se pod ní jezdí traktorem. Ten kmínek ještě poroste nebo zůstane?
Jak prořezat tuto slivoň?, 6.8.2010 Obsahuje fotku
Prosím o radu, jak a kdy mám tuto švestku prořezat. Vyrostlo jí jakoby druhé patro. Asi jsem něco zameškala, nejsem žádný zahradník, teprve se učím. Takových švestek mám více a všechny jsou podobné. Děkuji za rady.
Proč zasychají nové přírustky?, 12.4.2010 Obsahuje fotku
Na asi 3-letých cypřiších Lawsonových po zimě začaly usychat nové přírusrky. Mám jich asi 40 a ne všechny jsou poškozeny. Některé rezaví zevnitř a zespoda. Co je s nimi? Děkuji za radu a posílám fota.
Další diskuze:  1,  2  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika