Příspěvky uživatele - rijana

Doprovodné rostliny pro bambusy, 4.5.2011 Obsahuje fotku
Prosím poraďte, mám tak cca 6 metrů řadu bambusů - viz. obrázek a ráda bych pod ně nasadila ještě nějakou doprovodnou rostlinu - třeba aby trochu kontrastovala, zajímavá hlavně listem (něco hodně zpeřeného)- ne vyšší než 70 cm, do polostínu, ale aby... celý příspěvek >
Popelivka, 4.5.2011
Verunko, jsem ráda, že jsem našla někoho kdo popelivku zná, všimla jsem si jí v botanické zahradě a zaujaly mě její listy, hodily by se mi k babmusům, myslíte, že mohly růst před nimi, tedy spíše hned těsně před nimi a mezi nimi? Asi pak bude problém... celý příspěvek >
Pivoňka čínská - choroba?, 24.5.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím co to zase mají ty naše pivoňky na sobě? Ty tečky okolo poupat na listech? To je nějaká houbová choroba? Prosím co na ni zabírá? Já jsem zkusila Kuprikol (od toho je ten bílý povlak na rostlině), ale nevím jak často to mohu... celý příspěvek >
Cesmína - Ilex aquifolium Aureovariagata- spálené a vykousané listy, 24.5.2010 Obsahuje fotku
Já jsem ji měla zhruba od ledna do začátku března přikrytou (radši) zdálo se mi na ni zima. Ale teď mám stejně pocit, že postupně nějak přichází o listy:-(
Cypřišek Lawsonův, 24.5.2010 Obsahuje fotku
Prosím zkušenější aby mi poradili proč Lawsonův cypřišek má na sobě ty kuličky, předpokládám, že jsou vevnitř semínka, ale má je už druhý rok a pořáda tam jsou a nevím co s nimi, mohu je ostříhat? Zmizí někdy nebo ne? A proč cypřišek změnil barvu? 2x... celý příspěvek >
Cesmína - Ilex aquifolium Aureovariagata- spálené a "vykousané" listy, 24.5.2010 Obsahuje fotku
Dobrý den, prosím zkušenější zahrádkáře o radu co se děje s mojí cesmínou - část listů je jakoby spálená a tečkovaná, ale navíc ještě jsou některé listy okousané. Mrkněte prosím na foto a poraďte prosím. Myslela jsem, že to spálení by mohlo být od... celý příspěvek >
Hrušeň vrbolistá - Pyrus salicifolia Pendula, 14.5.2010
Prosím o radu jak nejlépe a hlavně kdy stříhat převislou hrušeň vrbolistou, aby vytvořila hezkou kulovitou hustou korunu. Je letos zasazená, má 2 metry. Moc díky zkušenějším:-)
Pennisetum alopecuroides Red Head, 14.8.2009
Holky moc děkuji za info, já bydlím kousek od Prahy - směr Kralupy nad Vltavou, my jsme tedy jaká zóna? Díky moc JANA
Pennisetum alopecuroides Red Head, 13.8.2009
Prosím nenašla jsem nikde informaci jestli je tato tráva jednoletá nebo vytrvalá. Mám doma Pennisetum setaceum Rubrum a to je jednoletka, nepřežije venku naši zimu. V jednom katalogu jsem teď viděla Vousatec Red Head, ale neuvádí se nikde jestli... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika